search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:20
MENU CLOSE

«Με παρακινούσε να κάνω σεξ με το σκύλο»: Αποκαλύψεις-σοκ στη δίκη της νεαρής Αυστραλέζας

22.11.2016 16:59
«Με παρακινούσε να κάνω σεξ με το σκύλο»: Αποκαλύψεις-σοκ στη δίκη της νεαρής Αυστραλέζας - Media
 
Στην αποκάλυψη ότι ο τότε σύντροφός της την παρακινούσε μέσω γραπτών μηνυμάτων να εμπλακεί σε σεξουαλική πράξη με το σκυλί της, ράτσας πιτ μπουλ και να τη βιντεοσκοπήσει προέβη 27χρονη Αυστραλέζα που δικάστηκε για κτηνοβασία και άλλα παραπτώματα.
 
Η Τζένα Λουίζ Ντρίσκολ αποκάλυψε στη διάρκεια της δίκης της ότι ο τότε σύντροφός της την παρακίνησε να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό της να κάνει το «πιο βρώμικο πράγμα» που μπορούσε να σκεφτεί, γεγονός που την οδήγησε να κάνει σεξ με το σκυλί της.
 
Μάλιστα, έστειλε το βίντεο στον σύντροφό της και του είπε ότι το σκυλί είχε… κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι και ότι δεν έβγαινε με τίποτα. Από την πλευρά του, ο σύντροφός της της έδινε… οδηγίες πώς να στήσει την κάμερα την ώρα της αποτρόπαιης πράξης και της ομολόγησε ότι «ποτέ δε θα σταματήσω να θέλω να κάνεις αυτά τα πράγματα».
 
Η νεαρή κοπέλα καταδικάστηκε για κτηνοβασία, αλλά αφέθηκε ελεύθερη, καθώς η δικαστής, αν και χαρακτήρισε την πράξη της ως «αηδιαστική», αναγνώρισε ότι είχε δύσκολη παιδική ηλικία και ότι υπέστη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση ως ενήλικας. Η ίδια, σύμφωνα με ψυχολογική έκθεση, φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι «αυτό κατέστρεψε τη ζωή μου. Μετανιώνω βαθύτατα για ό,τι έκανα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:19