search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:53
MENU CLOSE

Απρόοπτο συμβάν με άνδρα στην κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου – Ποιος είναι και τι κρατούσε στα χέρια του (Photos)

22.11.2016 17:22
Απρόοπτο συμβάν με άνδρα στην κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου - Ποιος είναι και τι κρατούσε στα χέρια του (Photos) - Media

 

Ένας άνδρας κρατώντας ένα χαρτόνι στα χέρια βρέθηκε κοντά στο άγημα που είχε παραταχθεί προκειμένου να αποδώσει τιμές αρχηγού κράτους στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι άνδρες της αστυνομίας μόλις τον αντιλήφθηκαν αμέσως έσπευσαν να τον απομακρύνουν από το σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον Χρήστο Λιώλη που στάθηκε μπροστά στο άγημα της προεδρικής φρουράς κρατώντας στα χέρια του ένα χαρτί, όχι για να διαμαρτυρηθεί αλλά για να δηλώσει την συμπαράσταση προς την οικογένεια του αποθανόντος.

Ο κ. Λιώλης είναι γνωστός από ένα περιστατικό μπροστά από την Βουλή, όταν σταμάτησε τον τότε πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά για να διαμαρτυρηθεί για την διακοπή του επιδόματος του ΟΓΑ το 2013, στους συνταξιούχους ομογενείς.

Δείτε τι έγραφε το χαρτί που κρατούσε στην κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου:

«Στην οικογένεια του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας για τον αξιόπιστο και καλύτερο Πρόεδρο που πέρασε από την Ελληνική Προεδρεία, βαστάμε πένθος η οικογένεια μου και ο Σύνδεσμος Αγωνιστών του οπλαρχηγού πρώτης τάξεως της Βορείου Ηπείρου και Ηπείρου, Θύμιου Λιώλη.

Ο πρόεδρος Χρήστος Λιώλης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:49