search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:54
MENU CLOSE

Το μποτιλιάρισμα που κάνει την κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας να μοιάζει αστεία (Video)

23.11.2016 12:10
Το μποτιλιάρισμα που κάνει την κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας να μοιάζει αστεία (Video) - Media

 

 

Σκέφτηκαν ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν νωρίς για να αποφύγουν το μποτιλιάρισμα της εξόδου της «Μέρας των Ευχαριστιών» αλλά ανακάλυψαν ότι χιλιάδες άλλοι είχαν την ίδια ακριβώς ιδέα.

Το κανάλι ABC7 κατέγραψε απίστευτες εικόνες από μάλλον μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα του κόσμου στη Βόρεια Καλιφόρνια. Το μποτιλιάρισμα των χιλιάδων αυτοκινήτων έγινε στην εθνική οδό 405 έναν από τους δρόμους των ΗΠΑ με τη μεγαλύτερη κυλοφορία.

 

Μέσα σε λίγη ώρα το βίντεο το είδαν εκατομμύρια χρηστών του διαδικτύου και πολλοί από αυτούς σχολίασαν καυστικά. «Τον αυτοκινητόδρομο τον λένε 405 γιατί απαιτούνται 4 ή 5 ώρες για να πας οπουδήποτε» έγραψε κάποιος και κάποιος άλλος είπε ότι μπορεί να μην είναι μποτιλιάρισμα, αλλά να στόλισαν το δρόμο με μπλε και κόκκινα χριστουγεννιάτικα φωτάκια.
 

 

Αυτές τις μέρες αναμένεται να ταξιδέψουν περισσότερα από 50 εκατ. Αμερικανών.

Το σημερινό μποτιλιάρισμα μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον «Carmageddon» τον Αρμαγεδδώνα αυτοκινήτων που έπληξε πέρσι την Κίνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:53