search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:58
MENU CLOSE

«Είστε όλοι ένα μάτσο ψεύτες»: Όλα όσα ειπώθηκαν στην περιβόητη συνάντηση του Τραμπ με τους δημοσιογράφους

23.11.2016 12:14
Η ορκωμοσία Τραμπ - Live - Media

 «Πόλεμο» με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έχει ανοίξει ο Ντόναλντ Τραμπ και τώρα που έχει εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν πρόκειται να τους κάνει τη ζωή εύκολη.

Όλος ο πλανήτης σχολίασε τη συνάντηση που είχε ο Τραμπ στο σπίτι του με διευθυντικά στελέχη και δημοσιογράφους από  CNN, NBC, ABC, Fox News, CBS και MSNBC κατα την οποία ο Τραμπ  τους τα «έχωσε» για τον τρόπο που μεταδίδουν ειδήσεις και κυρίως για το πώς μετέδωσαν ειδήσεις κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στις ΗΠΑ.

 Αν και η συζήτηση ήταν off the record, σήμερα, υπήρξαν διαρροές αναφορικά με τα όσα καταλόγισε ο Τραμ στους δημοσιογράφους. Όπως αναφέρει η New York Post, σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν γνώση τι έγινε στη συνάντηση, η ατμόσφαιρα στο διαμέρισμα Τραμπ έμοιαζε με «γαμ@@@@ο εκτελεστικό απόσπασμα», με τον Τραμπ να εξαπολύει  μύδρους ξεκινώντας από το CNΝ και τον πρόεδρο του Τζέφ Ζούκερ.

«Μισώ το δίκτυό σας, όλοι στο CNN είναι ψεύτες και θα έπρεπε να ντρέπεστε» του ανέφερε.

«Η συνάντηση ήταν μια σκέτη καταστροφή. Τα στελέχη των media και οι παρουσιαστές πήγαν στη συνάντηση νομίζοντας ότι θα συζητούσαν την πρόσβαση που θα έχουν στην κυβέρνηση Τραμπ αλλά αντίθετα ο Τραμπ τους ξεγύμνωσε», πρόσθεσε  η πηγή.

Η συνάντηση έγινε σε ένα μεγάλο δωμάτιο του διαμερίσματος του Τραμπ.

 «Ο Τραμπ έλεγε συνέχεια «είμαστε σε  ένα δωμάτιο γεμάτο από ψεύτες, τα ανήθικα, δόλια ΜΜΕ που τα κατάλαβαν όλα λάθος».

«Δεν ονομάτισε την Κέιτ Ταρ (ρεπόρτερ του NBC) αλλά μίλησε για μια ανταποκρίτρια του NBC που τα κατάλαβε όλα λάθος, μετά αναφέρθηκε σε κάποια ανταποκρίτρια ενός δικτύου που έβαλε τα κλάματα όταν έχασε η Χίλαρι, η οποία ήταν μια από τις «οικοδέσποινες ενός debate και η οποία ήταν η Μάρθα Ράντατζ, η οποία ήταν επίσης παρούσα» συνεχίζουν οι πηγές της New York Post.

Λίγη ώρα μετά το επεισόδιο με τους δημοσιογράφους, ο Τραμπ ακύρωσε μέσω Twitter το ραντεβού που είχε με τους  New York Times

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:58