search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:21
MENU CLOSE

«Σε πέντε χρόνια θα δίνουμε δωρεάν τα εισιτήρια» – Δείτε ποια αεροπορική εταιρεία το ανακοίνωσε

23.11.2016 16:18
«Σε πέντε χρόνια θα δίνουμε δωρεάν τα εισιτήρια» - Δείτε ποια αεροπορική εταιρεία το ανακοίνωσε - Media

 

«Σε πέντε ως δέκα χρόνια η εταιρεία μας δεν θα χρεώνει απολύτως τίποτα για τα εισιτήρια και όλο το εισόδημά μας θα προέρχεται από τις συμφωνίες που έχουμε κάνει με τα αεροδρόμια».

Αν η συγκεκριμένη δήλωση ακούγεται προκλητική, δεν πρέπει να προκαλείται καμία εντύπωση. Προέρχεται από τον Μάικλ Ο’ Λίρι, το «ανατρεπτικό» αφεντικό της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair, ο οποίος είναι γνωστός για τις κατά καιρούς προκλητικές του δηλώσεις.

Ο Ο’ Λίρι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, ανέφερε ότι ο στόχος η εταιρεία του να μην χρεώνει τίποτα για τα εισιτήρια έρχεται ως απόρροια εξαιρετικά καλών συμφωνιών που έχει κάνει με ευρωπαϊκά αεροδρόμια, αλλά και της πρόθεσης να καταργηθεί το τέλος που επιβάλλεται στους επιβάτες αεροπορικών πτήσεων.

Εξήγησε ότι η εταιρεία του, που ούτως ή άλλως διαρκώς προσπαθεί να μειώσει την τιμή των ναύλων, το αργότερο σε μια δεκαετία θα μπορεί να μην χρεώνει καθόλου τα εισιτήρια, καθώς θα παράγει εισόδημα από τα καταστήματα και τα εστιατόρια των αεροδρομίων με τα οποία έχει ήδη κλείσει συμφωνίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28