search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:59
MENU CLOSE

Ο Έλτον Τζον αρνείται ότι θα εμφανιστεί στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ

23.11.2016 19:21
Ο Έλτον Τζον αρνείται ότι θα εμφανιστεί στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ              - Media

 

Ο διάσημος τραγουδιστής σερ Έλτον Τζον δεν θα εμφανιστεί στην τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσιγκτον, γνωστοποίησε η εκπρόσωπος τύπου του τραγουδοποιού.

Νωρίτερα, ο Άντονι Σκαραμούτσι, ένας οικονομικός σύμβουλος του επιτελείου του μεγιστάνα, είπε κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε ότι ο Βρετανός καλλιτέχνης πρόκειται να ερμηνεύσει επιτυχίες του στην τελετή ορκωμοσίας. Επιπλέον ο Σκαραμούτσι είπε ότι εκλεγμένος πρόεδρος τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

«Ο Έλτον Τζον θα δώσει συναυλία για εμάς στην τελετή ορκωμοσίας» συμπλήρωσε ο Σκαραμούτσι στην συνέντευξη στην εκπομπή “HARDtalk,” η οποία μεταδόθηκε σήμερα.

«Ο Έλτον δεν θα ερμηνεύσει τραγούδια του στην τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ» απάντησε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Τραμπ, Φραν Κέρτις.

Ο σερ Έλτον Τζον, υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, είχε εμφανιστεί σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης δωρεών υπέρ της υποψηφίας του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Επιπλέον, δεν έκρυψε την δυσφορία του όταν ο Τραμπ επέλεξε να ακουστούν τα κομμάτια του “Rocket Man” και “Tiny Dancer” χωρίς την άδειά του σε προεκλογικές του συγκεντρώσεις νωρίτερα φέτος, επισημαίνοντας ότι οποιαδήποτε χρήση της μουσικής του «δεν πρέπει να ερμηνευτεί ως επιδοκιμασία προς το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03