search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:50
MENU CLOSE

Η Παπανάτσιου για την αντιπαράθεση στη Βουλή με τον Λοβέρδο

23.11.2016 20:39
Η Παπανάτσιου για την αντιπαράθεση στη Βουλή με τον Λοβέρδο - Media

 

 «Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε σαφέστατα και καθαρά με την ανακοίνωσή του», υπογραμμίζει σε δήλωσή της η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, για την αντιπαράθεση που είχε νωρίτερα στη Βουλή με τον Ανδρέα Λοβέρδο και προσθέτει:

«Αυτή ήταν και η δική μου τοποθέτηση σήμερα στη Βουλή. Ο κ. Λοβέρδος διαστρεβλώνει συνειδητά την αλήθεια παίζοντας παιχνίδια με τα κρίσιμα εθνικά θέματα».

Νωρίτερα η κ. Παπανάτσιου απαντώντας στην κριτική που διατυπώθηκε από κόμματα της αντιπολίτευσης, αναφορικά με την στάση που τηρεί η κυβέρνηση στη ρητορική Ερντογάν, αλλά και σε όσα δηλώνει και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, είχε δηλώσει:

«Η θέση της Ελλάδας είναι καθαρή και διατυπώνεται παντού. Η Ελλάδα αντιπαρατάσσει την προσήλωσή της στη διασφάλιση της διεθνούς νομιμότητας, της ειρήνης και της σταθερότητας και δηλώσεις αμφισβήτησης της Συνθήκης της Λωζάννης είναι απαράδεκτες».

Είχε προηγηθεί παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου, ότι κατά το briefing, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε να μην γνωρίζει το θέμα, αν και θα έπρεπε να τον είχε ενημερώσει το υπουργείο Εξωτερικών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:49