search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:22
MENU CLOSE

Black Friday: «Κύμα» εκπτώσεων θα σαρώσει την αγορά

24.11.2016 07:59
Black Friday: «Κύμα» εκπτώσεων θα σαρώσει την αγορά - Media

 

Οργασμός πληροφόρησης και προσφορών όσο πλησιάζει η 25η Νοεμβρίου οπότε και το ελληνικό κοινό θα μπορέσει να προμηθευθεί καταναλωτικά προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στο πλαίσιο της Black Friday που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει και στη χώρα μας. Διάφορα καταστήματα ανακοινώνουν προσφορές για τη συγκεκριμένη μέρα, έναν διεθνώς διαδεδομένο θεσμό που επιτρέπει στους καταναλωτές την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου κάθε χρονιάς να πραγματοποιούν αγορές προϊόντων με πολύ μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.

Ένα από τα πρώτα καταστήματα που ανακοίνωσαν ότι φέρνουν τη Black Friday στην Ελλάδα είναι τα Public. Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, «τα καταστήματα Public, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, σας καλούν στα καταστήματα τους την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου φέρνοντας στην Ελλάδα, για πρώτη φορά, την Black Friday».Το κατάστημα ανακοινώνει εκπτώσεις σε διάφορα προϊόντα για την Παρασκευή, τις οποίες μπορείτε να τις δείτε μαζεμένες ΕΔΩ.

Στο θεσμό  συμμετέχει και η GAP. H αμερικάνικη εταιρεία ρουχισμού με μια φωτογραφία στο Facebook προανήγγειλε μοναδικές προσφορές στα καταστήματά της στις 25 αλλά και τις 26 Νοεμβρίου.

Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST υπόσχεται σούπερ προσφορές στα καταστήματά του. Η πλειοψηφία των καταστημάτων θα διαθέσει ειδικά για μία ημέρα προϊόντα και υπηρεσίες σε ειδικές προσφορές. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα βρουν ρούχα και αξεσουάρ, είδη σπιτιού, βιβλία, κοσμήματα, καλλυντικά και υπηρεσίες κομμωτηρίου σε ειδικές τιμές.

Και ο Γερμανός συμμετέχει στη Black Friday, με προσφορές 10 ημερών μέχρι τις 30/11. Όλα τα προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Τα Media Markt γιορτάζουν και αυτά τη Black Friday, με τις τιμές να τα «βάφουν μαύρα». Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή (24-27/11) και μπορείτε να δείτε τι θα ισχύσει ΕΔΩ

Απίστευτες τιμές υπόσχεται και το McARTHURGLEN σε προϊόντα όπως Alberta Ferretti, Carlo Pazolini, Eponymo και Pinko όπου σε επιλεγμένα είδη προβλέπονται εκπτώσεις 80% από την αρχική τιμή, αλλά και εκπτώσεις μέχρι 40% σε προϊόντα Οutlet. Δείτε αναλυτικά τις προσφορές ΕΔΩ.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21