search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Aκόμη μια απάντηση

17.07.2011 12:21
Aκόμη μια απάντηση - Media

Στο φύλλο της εφημερίδας μας (30.6.2011) με τίτλο «Στην υγεία της ατιμωρησίας» είχαμε αναφερθεί στην παρέμβαση του διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Άρη Μουσιώνη προκειμένου να αποκαταστήσει -παρανόμως, σημειώναμε – στη θέση της, διευθύντρια του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, την οποία η διοίκηση του νοσοκομείου είχε θέσει σε διαθεσιμότητα μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στα ποινικά δικαστήρια.

Στο φύλλο της εφημερίδας μας (30.6.2011) με τίτλο «Στην υγεία της ατιμωρησίας» είχαμε αναφερθεί στην παρέμβαση του διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Άρη Μουσιώνη προκειμένου να αποκαταστήσει -παρανόμως, σημειώναμε – στη θέση της, διευθύντρια του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, την οποία η διοίκηση του νοσοκομείου είχε θέσει σε διαθεσιμότητα μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στα ποινικά δικαστήρια. Στο επόμενο φύλλο (7.7.2011) δημοσιεύσαμε επίσης απάντηση του Άρη Μουσιώνη με την οποία δικαιολογούσε την παρέμβασή του. Παρά το γεγονός ότι δεν κάναμε ονομαστική αναφορά, λάβαμε από την Αικατερίνη Μεταξάκη, διοικητική υπάλληλο του ΓΝΑ «Η ΕΛΠΙΣ», μακροσκελή επιστολή, στην οποία υποστηρίζει ότι το δημοσίευμά μας την αφορά… και ότι είναι η διευθύντρια στην οποία αναφερόμαστε ανωνύμως, και απαντά σε μια σειρά από ζητήματα που τέθηκαν από το δημοσίευμα.

Η επιστολή

Στην επιστολή της, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι το δημοσίευμά μας στηρίχθηκε σε καταγγελίες του σωματείου εργαζομένων, το οποίο «με επιλεγμένες και απολύτως κατασκευασμένες κατηγορίες» τη διασύρει… Ειδικά για τη θητεία της ως διοικητικής διευθύντριας του ΕΛΠΙΣ, αναφέρει ότι «συγκεκριμένη ομάδα του νοσοκομείου είχε στήσει ένα ωραίο μαγαζάκι “εις υγείαν του ΕΣΥ”» και ότι «η άρνησή μου για την υπογραφή σε απίστευτες υπερκοστολογημένες δαπάνες… είχε ως συνέπεια τη συσσώρευση ενός απίστευτου μένους της συγκεκριμένης ομάδας».

Στη συνέχεια αναφέρει την εμπειρία της από την ανάμειξή της στον συνδικαλισμό για να αντιμετωπίσει το σωματείο των εργαζομένων και ότι στο τέλος «αηδιασμένη αποχώρησα από τη “συνδικαλοπαρέα” του νοσοκομείου», την οποία μάλιστα και κατηγορεί ότι δεν την υπερασπίστηκε. Καταφέρεται ακόμη και κατά της σημερινής διοίκησης του νοσοκομείου καθώς και κατά του υπηρεσιακού συμβουλίου και επιμένει ότι αποπέμφθηκε «με απίστευτα κατασκευασμένες και μεθοδευμένες κατηγορίες».

Σχετικά με το δημοσίευμά μας, γράφει ότι «όντως την 8-7-2011 θα βρεθώ αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, όπου πιστεύω ακράδαντα ότι θα αποδείξω την αθωότητά μου». Όπως αναφέρει επίσης, αντιμετωπίζει «τέσσερις (4) κατηγορίες για τρεις (3) καταγγελίες» που έγιναν εναντίον της, θεωρεί όμως ότι πρόκειται για μια άδικη επίθεση εναντίον της και κατηγορεί ως ενορχηστρωτή αυτής της επίθεσης τη σημερινή διοίκηση του νοσοκομείου, τονίζοντας ότι έχει υποβάλει σε όσους αναμείχθηκαν μηνύσεις.

Ανεβλήθη η δίκη

Αντιμετωπίζει επίσης, όπως γράφει, την κατηγορία για υπεξαίρεση «που αφορά δύο φορητούς υπολογιστές κόστους περίπου 750 ϐ», ενώ έχει καταγγείλει ότι «χάθηκαν» από το γραφείο της κατά τη δίμηνη αναγκαστική απουσία της. Και συμπληρώνει ότι κακώς αναφέρουμε στο δημοσίευμά μας ότι αντιμετωπίζει και το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Τέλος, αναφέρεται στον διοικητή της 1ης ΥΠΕ Αττικής Άρη Μουσιώνη, τον οποίο ευχαριστεί επειδή «ενέσκηψε στο πρόβλημά μου, κατάλαβε τις απίστευτους μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν και είχε την πυγμή, χωρίς να υποκύψει σε κανέναν, να αποκαταστήσει μία απίστευτη σκευωρία»…

Συμπληρωματικά πάντως η Αικ. Μεταξάκη μας έστειλε και νεότερη επιστολή με την οποία μας ενημερώνει ότι η δίκη της, που είχε προγραμματιστεί για τις 8.7.2011 στο Γ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ανεβλήθη και κατηγορεί γι’ αυτό τη διοίκηση του νοσοκομείου και συγκεκριμένα τον διοικητή, ο οποίος αποχώρησε λόγω αδιαθεσίας την

οποία αισθάνθηκε με αποτέλεσμα να αναβληθεί η δίκη… Σημειώνει λοιπόν ότι η δίκη, κατόπιν αιτήματος των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής, αναβλήθηκε για τις 11.10.2011.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29