search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:06
MENU CLOSE

Η Aντιτρομοκρατική ανατίναξε Porsche στο Παρίσι (Photo)

24.11.2016 21:41
Η Aντιτρομοκρατική ανατίναξε Porsche στο Παρίσι (Photo) - Media

 

Ένας 25χρονος Γάλλος ονόματι Olivier πήγε τη βόλτα του στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν μπορούσε να βρει θέση για να παρκάρει την Porsche του, όπως έγραψε η Le Parisien. Αντί λοιπόν να ψάξει κάπου πιο μακριά και να περπατήσει λιγάκι, αποφάσισε να παρκάρει σε πιάτσα ταξί. Αφήνονταν τα φώτα του αυτοκινήτου αναμμένα.

Τα ξημερώματα αποφάσισε να γυρίσει σπίτι με ταξί. Στο μεταξύ όμως η αστυνομία, που είναι σε μόνιμο συναγερμό μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία, πρόσεξε την παρατημένη Porsche και ειδοποίησε την Aντιτρομοκρατική. «Έβαλαν μια μικρή ποσότητα εκρηκτικών στο καπό και το ανατίναξαν για να ανοίξει, ώστε να βεβαιωθούν ότι δεν είχε μέσα βόμβα», έλεγε το ρεπορτάζ στις εφημερίδες.

Ο Olivier παραδέχεται ότι δεν έπρεπε να είχε παρκάρει σε πιάτσα ταξί, αλλά «σκέφτεται να υποβάλει μήνυση κατά της αστυνομίας». Σε δήλωσή του είπε: «Δεν έπρεπε να παρκάρω εκεί. Πάντως, πριν αποφασίσει να δράσει, η αστυνομία έκανε έρευνα και με πήρε τηλέφωνο αφού είχε έρθει σε επαφή με την εταιρεία που μου έχει χρονομισθώσει το αυτοκίνητο. Έδωσα εξηγήσεις, ζήτησα συγνώμη και τους είπα ότι θα πήγαινα αμέσως να πάρω το αυτοκίνητο. Προφανώς δεν τα έλαβαν υπόψη όλα αυτά, κι έτσι όταν έφτασα το καπό είχε ήδη ανατιναχτεί!»

Το συγκεκριμένο γεγονός συνέβη μόλις λίγες εβδομάδες μετά από μια αποτυχημένη τρομοκρατική επίθεση, όπου βρέθηκε ένα αυτοκίνητο γεμάτο μπιντόνια βενζίνη, παρκαρισμένο κοντά στη Notre Dame.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:03