search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:59
MENU CLOSE

Ο Ματέο διαχωρίζει τη θέση του από την Ελένη και … αποχωρεί

25.11.2016 10:56
Κορωνοϊός: Εκτός αέρα και η Μενεγάκη – Αναβλήθηκε τελευταία στιγμή η εκπομπή - Media

 

Όλα συνηγορούν πως το τελευταίο διάστημα η σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου έχει διαρραγεί. Αφορμή τα πεσμένα νούμερα της εκπομπής της και το γεγονός πως ο ίδιος ο Ματέα είχε στο στήσιμό της ρόλο…συμβουλευτικό.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η ρήξη τους να είναι πλέον δεδομένη σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα κυρίως της Ελένης. Ο Ματέο Παντζόπουλος εμφανώς εκνευρισμένος από τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, φέρεται να είπε στην παρουσιάστρια ότι δε θέλει να μπλέκεται στα επαγγελματικά της, κάτι που η Ελένη δέχτηκε προκειμένου να διαφυλάξουν τη σχέση τους.

Στο ίδιο ρεπορτάζ διαβάζουμε πως οι καυγάδες κι οι εντάσεις ήταν ολοένα και πιο έντονοι και πως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο όταν παρενέβη ακόμη και η μητέρα της Ελένης, κ.Ζέτα η οποία ζήτησε να σταματήσει ο Ματέο να ανακατεύεται σε αυτά που δεν τον αφορούν.

Τότε ήταν που ο Ματέο δήλωσε: «Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου κι αποχωρώ», κάτι που σημαίνει πως πλέον τα οικονομικά τους θα είναι χωριστά. 

Πηγή: Life

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15