search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:59
MENU CLOSE

Τόλης Βοσκόπουλος: Τεστ DNA για την πατρότητα της Χαράς

25.11.2016 11:41
Διαψεύδει και ο Τόλης Βοσκόπουλος - Δεν έχω κορωνοϊό (Photo) - Media

 

Κορυφώνεται η αγωνία για τη διαμάχη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Τζούλιας Παπαδημητρίου σχετικά με την πατρότητα της χαράς (υπόθεση που μένει ανοιχτή από το 2007), μετά την απόφαση του Εφετείου να διατάξει εκ νέου εξέταση DNA. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Τόλης Βοσκόπουλος και η 27χρονη Χαρά καλούνται να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού μέσα στην επόμενη εβδομάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Το Εφετείο φαίνεται πως εκδίκασε σε δεύτερο βαθμό την αγωγή της μητέρας της Χαράς, που ζήτησε να ανακληθεί η απόφαση ακύρωσης της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή. 

Μάλιστα, το δικαστήριο καθόρισε ποιος θα είναι ο πραγματογνώμονας και σε ποιο εργαστήριο ανάλυσης θα γίνει η εξέταση, και έτσι και οι δυο εμπλεκόμενοι κλήθηκαν, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα να παρουσιαστούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Έτσι, εκτός από τον Τόλη Βοσκόπουλο θα πρέπει να έρθει τα επόμενα 24ωρα στην Αθήνα και η Χαρά προκειμένου να υποβληθούν και οι δυο στην εξέταση. 

Πηγή: TLife

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:58