search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:01
MENU CLOSE

Γιώργος Παπανδρέου: Δεν σκοπεύω να πάρω διαζύγιο από την Άντα

26.11.2016 09:07
Γιώργος Παπανδρέου: Δεν σκοπεύω να πάρω διαζύγιο από την Άντα  - Media

 

«Οι Παπανδρέου παίρνουν διαζύγιο μόνο όταν ξαναπαντρεύονται και εγώ δεν έχω τέτοιον σκοπό». Αυτή είναι η απάντηση που δίνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε όσους τον ρωτούν να πληροφορηθούν εάν μετά το χωρισμό του με την Άντα Παπανδρέου σκοπεύει να κινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου, ώστε ο ίδιος να ξεκινήσει εκ νέου τη ζωή του με τη νέα σύντροφό του, την ολλανδικής καταγωγής Γουέντι Κόνελι.

Σύμφωνα με το Secret, της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, με την απάντησή του αυτή ο πρώην πρωθυπουργός δίνει τέλος στις φήμες που εδώ και αρκετό καιρό τον εμφανίζουν έτοιμο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου, από τη στιγμή που ο χωρισμός του με την Άντα Παπανδρέου δεν πρόκειται να «νομιμοποιηθεί» με κρατικά ή εκκλησιαστικά έγγραφα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προτίθεται να πάρει διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη σκληρή δοκιμασία που υπήρξε στον γάμο τους και οδήγησε τον Γ. Παπανδρέου να εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία και να επισημοποιήσει τον χωρισμό του με τη σύζυγό του, αφιερώνοντας το χρόνο του στη νέα σύντροφό του, τόσο ο ίδιος όσο και η Άντα Παπανδρέου συμφώνησαν πως είναι προς το συμφέρον και των δύο να μην οδηγήσουν τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις και να μην εμπλακούν σε δικαστικές περιπέτειες για την έκδοση διαζυγίου.

Η συνεννόηση αυτή που υπήρξε ανάμεσά τους ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό και τα δύο τους παιδιά, τον Αντρίκο και τη Μαργαρίτα, που δείχνουν να σέβονται την επιλογή των γονιών τους να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στις σχέσεις της οικογένειας θα αναπτυχθούν φαινόμενα εχθροπάθειας ή αντεκδίκησης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:00