search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:17
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε το παιδί του στη Μόρια: Θέλω το παιδί μου (Video)

26.11.2016 12:19
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 63χρονος πατέρας που σκότωσε τον γιο του - Media

 

Ραγίζει καρδιές ο Ιρακινός Ναμπάς που έχασε την Πέμπτη στη Μόρια το γιο του, ενώ αγωνιά για την τύχη της γυναίκας του Μπεάν και του δεύτερου παιδιού του Μπαχέζ, οι οποίοι νοσηλεύονται στην εντατική.

Ο ίδιος μίλησε στους δημοσιογράφους, περιγράφοντας με δάκρυα στα μάτια τις τραγικές στιγμές που έζησε και τις απεγνωσμένες προσπάθειές που έκανε για να σώσει την οικογένεια του, όταν ξέσπασε η φωτιά.

«Το παιδί μου χάθηκε. Θέλω το παιδί μου πίσω», είπε ο Ναμπάς κλαίγοντας.

Θρηνεί για την οικογένειά του που καταστράφηκε, για το άσχημο παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα, για τα όνειρά τους που έγιναν στάχτη.

«Ξαφνικά, πήραμε φωτιά. Μέχρι να ανοίξω το φερμουάρ, πήρε φωτιά η σκηνή. Πρόλαβα να βγάλω τα παιδιά μου έξω. Κάηκε το μεγάλο. Το παιδί μου ξεψύχησε μέσα στην αγκαλιά μου. Το είχα στα χέρια μου», συνέχισε με αναφιλητά .

Η μητέρα των παιδιών δε γνωρίζει ακόμη ότι το 6χρονο αγγελούδι της έχει χαθεί κι εκείνος ξεσπά, μόλις βγαίνει από το ΚΑΤ, όπου βρίσκεται η σύζυγός του, χτυπώντας το κεφάλι του σε μεταλλικό κάλυμμα ψυγείου περιπτέρου! Σοκ προκαλούν οι εικόνες του βίντεο. 

Ο 4χρονος Μπαχέζ διακομίστηκε στις 4 τα ξημερώματα από το νοσοκομείο της Μυτιλήνης στο Παίδων «Αγία Σοφία» με εγκαύματα στο θώρακα, την κοιλιά και τα πόδια.

Η οικογένεια Μπεφερί έφυγε πριν από τις 3,5 μήνες από την πόλη Σουλεϊμανίγ, του Ιρακινού Κουρδιστάν, αφήνοντας πίσω της τα πάντα. Έδωσαν 8,000 ευρώ στους διακινητές για να τους μεταφέρουν στην Σμύρνη και από εκεί στην Μυτιλήνη. Στο Αιγαίο η βάρκα τους άρχιζε να μπάζει νερά. Φοβήθηκαν για τη ζωή τους, αλλά τα κατάφεραν και πάτησαν στη στεριά σώοι και αβλαβείς. Μία καλύτερη ζωή άρχιζε για εκείνους ή έτσι νόμιζαν…

Δείτε εδώ το video

Πηγή: lesvonews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:17