search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:48
MENU CLOSE

Δώδεκα χρόνια μετά το φινάλε, η Άνιστον αποκαλύπτει: Τι δεν μου άρεσε στα «Φιλαράκια»

26.11.2016 15:36
Τζένιφερ Άνιστον: Η ασπρόμαυρη πόζα και το μήνυμα της για το 2020 - Media

 

Σε μία αποκάλυψη που μάλλον δυσαρέστησε τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς «Φιλαράκια», προχώρησε η Τζένιφερ Άνιστον.

Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή του BBC, η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός ρωτήθηκε για τη σειρά-θρύλο που έκανε διάσημη την ίδια, όπως και τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές της.

Όταν οι παρουσιαστές την ρώτησαν πώς νιώθει όταν βλέπει τη σειρά στην τηλεόραση, η ίδια αποκάλυψε ότι νιώθει νοσταλγία, αν και ομολόγησε ότι δεν θυμάται καθόλου κάποια από τα επεισόδια, 12 χρόνια μετά το φινάλε.

Όταν όμως τη ρώτησαν αν συγκινείται κάθε φορά που ακούει το τραγούδι των τίτλων, η απάντηση της ήταν απογοητευτική για τους φανς των « Friends»: «Σε κανέναν από μας δεν άρεσε αυτό το τραγούδι… Και ήταν αρκετά παράξενο το ότι μας είχαν βάλει να χορεύουμε αυτό το τραγούδι μέσα σε ένα σιντριβάνι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10