search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:05
MENU CLOSE

Ο… πόλεμος των κατοικιδίων στην Ντάουνινγκ Στριτ (Photos)

28.11.2016 07:17
Ο… πόλεμος των κατοικιδίων στην Ντάουνινγκ Στριτ (Photos) - Media

Μετά το Brexit και την αποχώρηση του Ντέιβιντ Κάμερον από την Ντάουνινγκ Στρίτ, πολλά έχουν γραφτεί και για τον… Λάρι  τον «chief Mouser» της βρετανικής πρωθυπουργικής κατοικίας και τις «διεκδικήσεις» του.

Γνωστότερη όλων είναι η κόντρα που υπάρχει με τον γάτο του Φόρειν Οφις, τον Πάλμερστον, ενώ τώρα φαίνεται πως τα έχει βάλει και με τα σκυλιά του νέου υπουργού Οικονομικών της χώρας, Φιλίπ Χάμοντ.

Πριν από λίγες μέρες  ο Χάμοντ μετέφερε τους σκύλους του στην Ντάουνινγκ Στριτ, ωστόσο, όπως δήλωσε, κρατάει τα δύο σκυλιά του περιορισμένα σε συγκεκριμένο χώρο λόγω του ότι ο Λάρι «είναι πανταχού παρών και διεκδικεί ό,τι θεωρεί δικό του». Όπως δήλωσε, η πρώτη συνάντηση του Λάρι με τους σκύλους του δεν πήγε και τόσο καλά, με αποτέλεμσα να θέλει «τα προστατέψει» από τον γάτο της Ντάουνινγκ Στριτ. 

Αν και ο Κάμερον είχε αποδείξει πως αγαπά τον Λάρι, η Τερέζα Μεί και ο Χάμοντ έχουν δηλώσει πως προτιμούν τους σκύλους και όχι τις γάτες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53