search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:53
MENU CLOSE

«Πίκρα» Γκολεμά: Ο Χατζηνικολάου δεν θέλησε να μου πει ο ίδιος ότι με φεύγει (Video)

28.11.2016 07:46
Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποστομωτική απάντηση της κόρης της στην Γκολεμά! (Video) - Media

 

Για πρώτη φορά μίλησε η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά για τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον όμιλο Real. 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon η Ντέπυ Γκολεμά, δήλωσε: «Κακώς λέγεται ότι αποχώρησα οικειοθελώς από την εφημερίδα. Δεν είναι αλήθεια, δεν ξέρω γιατί το διαδίδουν. Ο επίσημος λόγος ήταν για οικονομία. Μπορεί τα δικά μου έξοδα να σώσουν την εφημερίδα. Μακάρι να την σώσουν. Δεν υπάρχει σχέση πια με τον Νίκο Χατζηνικολάου, γιατί ο κ. Χατζηνικολάου δεν θέλησε να μου πει ο ίδιος ότι φεύγω από την εφημερίδα, ότι με φεύγει.

Έβαλε κάποιον συνεργάτη του να μου το πει μετά από 9 χρόνια συνεργασίας. Εντάξει, συμβαίνουν κι αυτά. Ξέρεις πως είναι αυτά. Όταν πας κάπου, πας με σαμπάνιες, γλέντια και γεύματα και όταν φεύγεις στο λέει ο τρίτος αρχισυντάκτης. Εγώ πρώτη φορά το έπαθα στη ζωή μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:52