search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:29
MENU CLOSE

Διεκόπη στον αέρα «το Πρωινό» – Τί συνέβη;

28.11.2016 12:24
«Αποδεκατισμένο» σήμερα το Πρωινό: Με τρεις απουσίες βγήκε στον αέρα η εκπομπή – Η εξήγηση της Σκορδά (Video) - Media

 

Μετά από πάσα στη μόδα που έδωσε η Φαίη Σκορδά, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, το Πρωινό δεν επανήλθε ποτέ στις οθόνες μας. Ακολούθησε διαφημιστικό διάλειμμα πολλών λεπτών και στη συνέχεια έπαιξε ένα επεισόδιο από τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης.

Τι συμβαίνει;

Σύμφωνα, με πληροφορίες του zappIT, έγινε διακοπή ρεύματος στην περιοχή των Σπάτων. Χάλασε υποσταθμός της ΔΕΗ που βρίσκεται κοντά στο στούντιο, λόγω της κακοκαιρίας. Από τη διακοπή ρεύματος χάλασε η γεννήτρια που τροφοδοτεί το κτίριο σε ανάλογες περιπτώσεις κι έτσι η εκπομπή δεν μπορεί να μεταδοθεί μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της παρέμειναν στο πλατό για αρκετή ώρα. Να πούμε ότι καλεσμένη στη σημερινή εκπομπή ήταν η Δήμητρα Ματσούκα που δεν πρόλαβε να βγει ποτέ στον αέρα.

Πηγή: Zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:29