search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:02
MENU CLOSE

Τρομερές καταγγελίες Ίβιτς για παίκτες του ΠΑΟΚ

28.11.2016 20:21
Τρομερές καταγγελίες Ίβιτς για παίκτες του ΠΑΟΚ - Media

 

Καταγγελίες από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο με αποδέκτες ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά στην πρώτη του τοποθέτηση στη συνέντευξή Τύπου άφησε σαφείς αιχμές κατά παικτών της ομάδας, κάτι που προκάλεσε και αρκετές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Ο Βλάνταν Ίβιτς –μεταξύ άλλων- έκανε γνωστό ότι θα έχει συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη στον οποία θα του μεταφέρει προβλήματα που έχει διαπιστώσει ότι υπάρχουν στην ομάδα και στα αποδυτήρια. «Αυτός θα αποφασίσει τι θα γίνει», είπε…

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, βάλαμε δυο γκολ, μπορούσαμε και άλλα. Δυστυχώς στο δεύτερο μέρος τα πράγματα γύρισαν ανάποδα, κάποιοι παίκτες έχουν κάνει κάποια λάθη που δεν γίνονται. Συζήτησα με το πρόεδρο, θα του παρουσιάσω εγώ σε λίγο, ή θα μείνω εγώ ή θα φύγουν κάποιοι άλλοι. Κοιτάξτε τις φάσεις των γκολ. Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα, το λάθος είναι δικό μου, γιατί στην αρχή έχω κάνει κάποια πράγματα που δεν υπολόγισα και την τελευταία στιγμή άλλαξα απόφαση. Για αυτό το λόγο θα έχω συζητήσεις σε λίγο», ήταν η πρώτη του τοποθέτηση.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

-Για το τι ήταν αυτό που άλλαξε: «Άλλαξα κάποιους παίκτες. Δεν θέλω να πω ονόματα…».

-Αν κατηγορεί παίκτες του πως έχουν εσκεμμένα κακή απόδοση: «Κοιτάξτε, δεν λέω ότι κάποιοι ίσως να μην μπορούν, απλά μπορεί να μην θέλουν. Πιστεύω ότι κάποιοι από εσάς εδώ, γνωρίζεται.

Σήμερα ήταν πιο ξεκάθαρο. Γιατί φαίνεται το τελευταίο καιρό πως κάποιοι έχουν πρόβλημα. Και μέσα στα αποδυτήρια και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, τις τελευταίες 20 μέρες με ένα μήνα. Για αυτό λέω, θα μιλήσω με τον πρόεδρο, θα του παρουσιάσω τι πιστεύω εγώ και από εκεί και πέρα, τις αποφάσεις τις παίρνουν αυτοί που είναι πιο πάνω από εμένα.

Εγώ πρέπει να τον ενημερώσω για κάποια πράγματα που δεν γνωρίζει. Και ο τεχνικός διευθυντής το γνωρίζει αυτό, γνωρίζει και αυτός.

Δεν μου πάει κάπου το μυαλό… Έχω παίξει μπάλα, ξέρω τι συμβαίνει. Μπορεί να μην γούσταρα κάποιον προπονητή, μπορεί να είχα πρόβλημα, αλλά όταν έμπαινα έδινα το 100%, γιατί η ομάδα σε πληρώνει».

-Για το γεγονός ότι αναφέρει πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Και γιατί μέχρι τώρα προστάτευε την ομάδα:

«Συμφωνώ. Κοιτάξτε, εγώ σας λέω κάτι. Πιστεύω σε όλους και προσπαθώ κάθε φορά να βγάλω την καλύτερη ενδεκάδα. Αυτό βλέπω, πως δουλεύουνε στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά όταν συμβαίνουν κάποια πράγματα όπως σήμερα, δεν μπορώ να καταλάβω… Είναι κάτι καινούργιο για μένα, αυτό».

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:00