search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:54
MENU CLOSE

Η Μέρκελ διέκοψε ομιλία για να … αγκαλιάσει προσφυγόπουλο (Video)

29.11.2016 07:12
Η Μέρκελ θα υποστηρίξει την απαγόρευση της μπούργκα στη χώρα - Media

 

H καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ήρθε αντιμέτωπη με δύο διαμετρικά αντίθετες αντιδράσεις για τη μεταναστευτική της πολιτική που ακολουθεί. Σε περιφερειακό συνέδριο του κόμματος των Χριστανοδημοκρατών (CDU) της Μέρκελ, ο Ούρλιχ Σάουερ, στέλεχος του κόμματος  την κάλεσε να παραιτηθεί.

«Με την πραγματικά απαράμιλλη μεταναστευτική πολιτική «αφήστε τους να περάσουν» μας επιβαρύνατε με κάτι από το οποίο δεν θα απαλλαγούμε σύντομα» τόνισε ο Σάουερ.«Παραιτηθείτε τώρα προτού η ζημιά που προκαλέσατε έχει μεγαλύτερες επιπτώσεις».

Λίγα λεπτά αργότερα ένας υποστηρικτής του CDU, που βοηθά τους πρόσφυγες, σύστησε στους παρευρισκομένους ένα αγόρι από το Αφγανιστάν, τον Εντρίς, τον οποίο ο πατέρας του σήκωσε στα χέρια του ώστε να μπορεί να δει την Άνγκελα Μέρκελ.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, κυρία Μέρκελ» είπε ο Εντρίς, μιλώντας γερμανικά.

«Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος» πρόσθεσε.

Η Γερμανίδα καγκελάριος επαίνεσε το παιδί διότι «έμαθε ήδη πολλά γερμανικά» και τον προέτρεψε να συνεχίσει την εξάσκηση.

Όταν ο Εντρίς είπε ότι θα ήθελε να σφίξει το χέρι της  καγκελαρίου, εκείνη πήγε προς το μέρος του. Κατόπιν ο Εντρίς σκούπισε τα δάκρυά του καθώς αντήλλασσε χειραψία με την επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50