search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:19
MENU CLOSE

401 προσλήψεις σε υπουργεία, ΔΕΚΟ, δήμους

29.11.2016 11:24
Προκηρύξεις για 4.980 θέσεις εργασίας σε ΔΕΚΟ μέσα στο 2018 - Ειδικότητες και προσόντα  - Media

 

Τετρακόσιες μία ευκαιρίες μόνιμης και εποχικής απασχόλησης προσφέρουν δεκάδες φορείς του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πιο συγκεκριμένα, αιτήσεις υποβάλλονται σε τρεις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για 121 θέσεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού αορίστου χρόνου, αλλά και σε 22 δήμους, στη ΔΕΗ, στα ΕΛΤΑ, στο ΕΚΕΤΑ, στο Μουσείο Ακρόπολης και στην ΕΦΑ Αθηνών για 280 θέσεις εποχικού προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου. Οσον αφορά στο μόνιμο προσωπικό, μόλις ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στους εξής τρεις πολυαναμενόμενους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ:

• Προκήρυξη 4Κ/2016, η οποία αφορά στην πρόσληψη 52 πτυχιούχων Πανεπιστημίου στη Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας και στη Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών. Οι επιτυχόντες θα επιλεγούν από τις ειδικότητες ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού Νομικής (29 θέσεις) και ΠΕ Χημικών (23 θέσεις). Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 28 Δεκεμβρίου.

• Την ίδια ημερομηνία (28 Δεκεμβρίου) εκπνέει η προθεσμία για έντεκα προσλήψεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Επιτροπή Ανταγωνισμού (προκήρυξη 3Ε/2016). Πρόκειται για εννέα θέσεις Νομικών και δύο Οικονομολόγων.

• Τέλος χρόνου στις 2 Δεκεμβρίου για αιτήσεις στην προκήρυξη 3Κ/2016 του ΑΣΕΠ για 58 θέσεις σε τέσσερα υπουργεία και την ΗΔΙΚΑ ΑΕ. Τις θέσεις θα καταλάβουν 56 πτυχιούχοι Πληροφορικής, εκ των οποίων 49 ΠΕ και επτά ΤΕ, και δύο ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού.
53 στα ΕΛΤΑ Αττικής 

Από τις 280 εποχικές προσλήψεις, 68 αφορούν τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ. Στα καταστήματα των ΕΛΤΑ Αττικής θα καλυφθούν 53 θέσεις Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και Διαμετακομιστών με καταληκτική ημερομηνία στις 5 Δεκεμβρίου. Στα καταστήματα Κυκλάδων, Δωδεκανήσου και Λέσβου τις θέσεις θα καταλάβουν έξι εργαζόμενοι, ενώ στις 5 Δεκεμβρίου, επίσης, πέφτει η «αυλαία» για εννέα Διαμετακομιστές στις υπηρεσίες Αττικής.

Στη ΔΕΗ τις θέσεις θα καταλάβουν, σύμφωνα με το Έθνος, τέσσερις Αρχειονόμοι, εννέα Ηλεκτροτεχνίτες, ένας υπάλληλος Γραφείου και τέσσερις Ιστορικοί, οι οποίοι θα στελεχώσουν την κεντρική υπηρεσία, τον ΥΗΣ Σφηκιά, τη ΔΕΗ Κέρκυρας και Αγρινίου.

Εβδομήντα ευκαιρίες εργασίας θα έχουν οι υποψήφιοι του υπουργείου Πολιτισμού, το οποίο προκηρύσσει 35 θέσεις Φυλάκων και Νυκτοφυλάκων για το Μουσείο Ακρόπολης και τις αντίστοιχες για την ΕΦΑ Αθηνών με καταληκτική ημερομηνία τις 5 Δεκεμβρίου. Είκοσι πτυχιούχους Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακό τίτλο αναζητά το ΕΚΕΤΑ για τα Ινστιτούτα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, και Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών. Αιτήσεις έως 8 Δεκεμβρίου.

33 βρεφοκόμοι στα Χανιά

Από τους 22 δήμους, στους οποίους αντιστοιχούν οι υπόλοιπες προκηρυγμένες θέσεις, την πλειονότητα συγκεντρώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Χανίων με 33 θέσεις Βοηθών Βρεφοκόμων, Βρεφονηπιοκόμων, Βοηθητικού προσωπικού, Μαγείρων, Εργοθεραπευτών και Διοικητικών (αιτήσεις έως 9/12).

Δέκα Γυμναστές θα προσλάβει ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας και 18 Μουσικούς ο Δήμος Ηλιούπολης, ενώ στον Δήμο Ζωγράφου θα πραγματοποιηθούν δώδεκα προσλήψεις και έξι στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Από μία έως δύο θέσεις προκήρυξαν 17 ακόμα δήμοι σε Αθήνα και περιφέρεια, οι οποίοι θα δέχονται αιτήσεις το αργότερο έως 5 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τους εξής: Χίου, Αρτας, Ωρωπού, Ηρακλείου, Γρεβενών, Κέρκυρας, Κομοτηνής, Δεσκάτης, Αργους Ορεστικού, Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου, Καστοριάς, Λήμνου, Βόλου, Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Δράμας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:19