search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:18
MENU CLOSE

Στα «λευκά» και η Θεσσαλονίκη – Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου χρειάζονται αλυσίδες

29.11.2016 18:26
Προβλήματα κυκλοφορίας: Διακοπή ή αντιολισθητικές αλυσίδες σε περίπου 100 δρόμους (λίστα) - Media

 

Χιονίζει κατά διαστήματα στις περιοχές βόρεια από το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Αυτή την ώρα χιονόπτωση σημειώνεται στον δρόμο Πανοράματος – Χορτιάτη, όπου η κυκλοφορία γίνεται με δυσκολία, καθώς και στις περιοχές βόρεια της λίμνης Βόλβης (Λαγκαδίκια, Περιστερώνας, Γερακαρού).

Η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας γίνεται κανονικά με εξαίρεση τον νομό Ημαθίας όπου χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες σε τμήμα της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), καθώς και στους δρόμους προς και από τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3-5 Πηγαδιών.

Στη Δυτική Μακεδονία, αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βίγλας και Βιτσίου και στην επαρχιακή οδό Αετού – Νυμφαίου Φλώρινας. Κλειστός είναι από τις 8.30 το βράδυ ο δρόμος Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24