search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:13
MENU CLOSE

Η Χίλαρι… έκλεψε την παράσταση από την Κέιτι Πέρι (Photos – Video)

30.11.2016 11:17
Η Χίλαρι… έκλεψε την παράσταση από την Κέιτι Πέρι  (Photos - Video) - Media

 Μπορεί η τραγουδίστρια Κέiτι Πέρι να ήταν η μεγάλη τιμώμενη των βραβείων που διοργάνωσε η UNICEF, ωστόσο το μεγαλύτερο χειροκρότημα απέσπασε η Χίλαρι Κλίντον η οποία έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στη βραδιά. Η Κλίντον περιέγραψε την Πέρι ως ένα άτομο που «διαθέτει το πνεύμα και την ενέργεια που «έφερε» στη δουλειά της η Όντρεϊ Χέπμπουρν ,μετά την συνεργασία και τη δουλειά που έκανε με την UNICEF» Η Πέρι ήταν μια από τους μεγάλους υποστηρικτές της Κλίντον κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Όταν η τραγουδίστρια παρέλαβε το βραβείο της δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Χίλαρι λέγοντας πως η πολιτικός « έχει καταφέρει να ξυπνήσει μέσα της μια φωνή η οποία ποτέ δεν θα κοιμηθεί». Αυτή ήταν η δεύτερη επίσημη εμφάνιση της Κλίντον μετά την ήττα της στις αμερικανικές εκλογές από τον Ντόναλντ Τραμπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48