search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:24
MENU CLOSE

Ο Θεοδωράκης καλεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του Ζουράρι επειδή είπε μία… κακή λέξη

30.11.2016 12:31
Ο Θεοδωράκης καλεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του Ζουράρι επειδή είπε μία… κακή λέξη - Media

 

 

Μέσω των social media ο Σταύρος Θεοδωράκης καλεί τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να καταθέσουν από κοινού με το Ποτάμι πρόταση μομφής σε βάρος του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, και στέλεχος της κυβέρνησης πλέον μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, αποκάλεσε “μ@λ@κες” αυτούς που χαρακτήρισαν τον Φιντέλ Κάστρο “δικτάκτορα”. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού με ανάρτηση του στο Twitter σημείωσε: “Ναι! Το Ποτάμι συμφωνεί με τον Τσακυράκη. Καλούμε άλλους 42 βουλευτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κάνουμε πρόταση μομφής για τον υφυπουργό Ζουράρι”. 

Η πρόσκληση Θεοδωράκη προς την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να στηρίξουν την σχετική πρόταση, είναι για συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογραφών (50).    

Ο Σταύρος Τσακυράκης με ανάρτηση του στο Facebook ζητά από την αντιπολίτευση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του Κώστα Ζουράρι ενώ σε άλλη του ανάρτηση, μεταξύ άλλων, τονίζει πως “δεν είναι μόνο το απαράδεκτο λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί αλλά απαξιοί και να δικαιολογήσει τον χυδαίο χαρακτηρισμό του. Βαριέται ο διαχρονικά αχαϊρευτος τεμπέλης του Κολωνακίου, που τσαλαβούτηξε σε διάφορα κόμματα επί δεκαετίες παίζοντας πάντα τον ίδιο ρόλο του τσαρλατάνου διανοούμενου”… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:23