search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:13
MENU CLOSE

Ματσούκα σε Σκορδά: Κάθε φορά που έρχομαι εδώ είναι σαν να πηγαίνω στην εφορία (Video)

30.11.2016 18:16
Ματσούκα σε Σκορδά: Κάθε φορά που έρχομαι εδώ είναι σαν να πηγαίνω στην εφορία (Video) - Media

 

Την ενόχλησή της έδειξε φανερά η Δήμητρα Ματσούκα κατά την διάρκεια της συνέντευξής της με την Φαίη Σκορδά σε εκπομπή του ΑΝΤ1, το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Δεν σε αγχώνει το κομμάτι της προσωπικής σου ζωής;», ρώτησε η Φ. Σκορδά και η ηθοποιός απάντησε γελώντας: «Όχι να αγχώσει εσένα που έχεις μεγαλώσει! Εμένα γιατί να με αγχώσει;».

Η παρουσιάστρια εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι η Δ. Ματσούκα δηλώνει μόνη στην προσωπική της ζωή σε όλες τις συνεντεύξεις που έχει δώσει. «Κοίτα δεν αντιμετωπίζω μία συνέντευξη σαν μία εξομόλογηση στον παπά της ενορίας μου! Δηλαδή ακόμα και να μου συνέβαινε κάτι δεν θα το μοιραζόμουν μαζί σου στον ”αέρα”», επεσήμανε η 42χρονη ηθοποιός

Όταν η Φ. Σκορδά τη ρώτησε για οικονομικά θέματα, η Δ. Ματσούκα εξέφρασε την ενόχλησή της, λέγοντας: «Κάθε φορά που έρχομαι εδώ είναι λες και πηγαίνω στην εφορία της γειτονιάς μου! Γιατί με καταδιώκετε έτσι;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10