search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:29
MENU CLOSE

«Βούτηξε» δοχείο με χρυσό αξίας 1,6 εκατ. δολαρίων και… έφυγε σαν κύριος! (Video)

30.11.2016 19:12

 

Απίστευτη ληστεία πραγματοποίησε ένας άνδρας στη Νέα Υόρκη, κάνοντας την αστυνομία να τρίβει τα μάτια της και να μην ξέρει τι να κάνει.

Ο άνδρας, ο οποίος εμφανίζεται καθαρά σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, περπατά αμέριμνος σε δρόμο του «Μεγάλου Μήλου», όταν περνά μπροστά από θωρακισμένο φορτηγό που είναι παρκαρισμένο δίπλα στο πεζοδρόμιο.

Ρίχνει μια ματιά και διαπιστώνει ότι η καρότσα του φορτηγού είναι ανοιχτή και πάνω της βρίσκονται δοχεία τα οποία περιέχουν ρινίσματα και φύλλα χρυσού. Στη συνέχεια, εποπτεύει το χώρο για να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει φύλακας.

Και, αφού σιγουρεύεται ότι το φορτηγό είναι χωρίς φύλαξη, πηγαίνει σαν… κύριος, κλέβει ένα από τα δοχεία το οποίο περιέχει φύλλα χρυσού αξίας 1,6 εκατ. δολαρίων και απομακρύνεται από το σημείο με γοργό βήμα, χωρίς να τον σταματήσει κανείς.

Άλλες κάμερες στην πόλη τον έχουν καταγράψει να περπατά αμέριμνος, με το δοχείο υπό μάλης. Η αστυνομία δημοσιοποίησε το βίντεο με την ελπίδα να δωθούν πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεται ο θρασύς ληστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ενδέχεται να έχει εντοπιστεί στο Ορλάντο, χωρίς, ωστόσο, ακόμα να έχει συλληφθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:29