search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:42
MENU CLOSE

Μία νεκρή μετά την έκρηξη στο κατάστημα της πλ. Βικτωρίας-Φως στα αίτια της τραγωδίας ( Photos – Video)

01.12.2016 07:49
Μία νεκρή μετά την έκρηξη στο κατάστημα της πλ. Βικτωρίας-Φως στα αίτια της τραγωδίας ( Photos - Video) - Media

Νεκρή ανασύρθηκε μέσα από τις φλόγες μια γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στο κατάστημα Εverest όταν σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη στο υπόγειο.

Η έκρηξη εκδηλώθηκε στο κατάστημα γνωστής αλυσίδας εστίασης Εverest που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χέυδεν και 3ης Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Βικτωρίας.

Αμέσως εκδηλώθηκε πυρκαγιά που λόγω των εύφλεκτων υλικών πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε στο Everest. Στο κατάστημα επικράτησε πανικός και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις.

Συμφωνα με πληροφορίες στο υπογειο ηταν και η κουζίνα του καταστήματος. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν άτομα μέσα από το φλεγόμενο κατάστημα, ενώ υπήρξαν και έξι τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Αναφορικά με τα αίτια της έκρηξης, σύμφωνα με τους αξιωματικούς του ανακριτικού τμήματος της πυροσβεστικής, υπήρξε διαρροή σε φιάλες προπανίου στο υπόγειο του καταστήματος. Ο ψυκτικός όταν διαπίστωσε τη διαρροή πρόλαβε να ανέβει στο πάνω μέρος του καταστήματος και φώναξε σε όλους να βγουν έξω. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχουν περισσότερα θύματα.

Η άτυχη γυναίκα, 42 ετών, εντοπίστηκε στον χώρο του λογιστηρίου που βρίσκεται στο υπόγειο του καταστήματος. 

 

 

Πηγή βίντεο: ergasianews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:42