search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:48
MENU CLOSE

Eταιρεία ζητά από τους πελάτες της να πηγαίνουν στα καταστήματά της… άοπλοι – Απίστευτες αντιδράσεις

01.12.2016 18:29
Guns N

 

Τη μήνι των φανατικών οπαδών της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ ξεσήκωσε το αίτημα εταιρείας ρούχων προς τους πελάτες της να πηγαίνουν για ψώνια στα καταστήματά της χωρίς να οπλοφορούν.

Ο CEO της γνωστής εταιρείας τζιν και άλλων ενδυμάτων Levi’s, Τσιπ Μπεργκ, αποφάσισε να απευθύνει ανοιχτή επιστολή προς τους πελάτες της εταιρείας, ζητώντας τους, όταν επισκέπτονται τα καταστήματά της, να μην κουβαλάν μαζί τους και…κουμπούρια.

Ο Μπεργκ τόνισε ότι «η παροχή ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας και αγορών είναι επιτακτικός κανόνας για την εταιρεία μας. Ωστόσο, ο κανόνας αυτός παραβιάζεται όταν κάποιος μπαίνει στα καταστήματά μας οπλοφορώντας». Συμπλήρωσε, δε, ότι πρόσφατα, το όπλο ενός πελάτη εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντάς τον.

Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο Μπεργκ εξήγησε ότι η εταιρεία δεν απαγορεύει την είσοδο στα καταστήματά της όσων οπλοφορούν, αλλά, απλώς, τους παρακαλεί να αφήνουν τα… οπλικά συστήματά τους στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, κυρίως για τη δική τους ασφάλεια, αλλά και των εργαζομένων.

Και, από εδώ και πέρα αρχίζει η… βόλτα στον κόσμο της παράνοιας: η ανοιχτή επιστολή του Μπεργκ έγινε δεκτή από τους οπαδούς της οπλοκατοχής με αντιδράσεις που κυμαίνονται από τη χλεύη ως την ξεκάθαρη οργή, διότι, ως γνωστόν, όταν ψωνίζεις ρούχα, ένα κουμπούρι είναι απαραίτητο αξεσουάρ. Κάποιοι από τους αντιδρώντες, μάλιστα, κάλεσαν σε μποϊκοτάζ των προϊόντων της εταιρείας.

Βέβαια, υπήρξε και μια μειοψηφία που στήριξε την απόφαση της εταιρείας, ωστόσο ήταν λιγότερο «θορυβώδης» από αυτούς που εξεμάνησαν.

Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει σωτηρία…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:48