search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:32
MENU CLOSE

Απίστευτη κτηνωδία στη Φωκίδα: 65χρονος έσερνε το σκύλο με το αμάξι – Ισχυρίστηκε ότι δεν το… κατάλαβε

01.12.2016 21:41
Απίστευτη κτηνωδία στη Φωκίδα: 65χρονος έσερνε το σκύλο με το αμάξι - Ισχυρίστηκε ότι δεν το... κατάλαβε - Media

 

Μια ακόμη υπόθεση άγριας κακοποίησης ζώου, αυτή τη φορά στο Ευπάλιο Φωκίδος. Ένας 65χρονος συνελήφθη, επειδή έσερνε το σκύλο του με το όχημά του, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Γύρω στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης αυτόπτες μάρτυρες είδαν το όχημα να κινείται από Ευπάλιο προς Ναύπακτο και ενημέρωσαν τηλεφωνικά το ΑΤ Ευπαλίου. Περιπολικό της Αστυνομίας, εντόπισε και σταμάτησε τον περίπου 65 χρονών άνδρα, κάτοικο Ναυπάκτου, στη γέφυρα του Μόρνου, στα σύνορα των νομών Φωκίδας – Αιτωλοακαρνανίας.

Ο οδηγός ισχυρίστηκε, σύμφωνα με το lamiareport, πως είχε τοποθετήσει το σκύλο στο ανοιχτό πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου δεμένο, χωρίς να αντιληφθεί πως το ζώο πήδηξε εκτός οχήματος και σερνόταν στην άσφαλτο. Αμέσως του γνωστοποιήθηκε η παράβαση και προσήχθη, στα πλαίσια του αυτοφώρου, στο ΑΤ Ευπαλίου, όπου ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Σύμφωνα με το terranovaincognita.gr, στο ΑΤ έσπευσε κτηνίατρος της Περιφέρειας που παρέλαβε το άτυχο ζώο και βεβαίωσε πως δεν έφερε τσιπάκι και βιβλιάριο. Στη συνέχεια, ο σκύλος διακομίστηκε στο ιατρείο, όπου διαπιστώθηκαν σοβαρά τραύματα από τη τριβή με την άσφαλτο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48