search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:17
MENU CLOSE

Οι κρητικοί μεζέδες της Ντόρας σε Παυλόπουλο και Βούτση (Photos)

02.12.2016 06:37
Οι κρητικοί μεζέδες της Ντόρας σε Παυλόπουλο και Βούτση (Photos) - Media
 
 

Ένα απολαυστικό γεύμα με μεζέδες από την περίφημη Κρητική κουζίνα και με οικοδέσποινα την Ντόρα Μπακογιάννη απόλαυσαν μετά τις εκδηλώσεις για την 103η της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και φιλικά πρόσωπα.

dora_paulopoulos-3Οι υψηλοί προσκεκλημένοι της κας Μπακογιάννη ξεναγήθηκαν στην περίφημη βίλα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι και όπως ήταν αναμενόμενο έμειναν εντυπωσιασμένοι από τα πλούσια εδέσματα της παραδοσιακής Κρητικής κουζίνας.

dora_paulopoulos-1

Φυσικά από την ομήγυρη δεν έλειψε και η πολιτική συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, ενώ έγινε και κουβέντα για την έντονα επιθετική στάση της γειτονικής Τουρκίας του τελευταίου διαστήματος.

dora_paulopoulos-5Μια στάση που καυτηρίασε έντονα χθες και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο γεύμα προς τιμής του στην Λέσχη Αξιωματικών.

dora_paulopoulos-4dora_paulopoulos-2

Πηγή: Zarpanews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:16