search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:45
MENU CLOSE

Αποκαλυπτικός Τάσος Κωστής: Του είπα ότι θα πάω να του δείξω ποιος είναι ο κακός Δρακουμέλ (Video)

02.12.2016 07:45
Τάσος Κωστής: Νίκησε τον καρκίνο και τώρα είναι στο πλευρό της συζύγου του που δίνει μάχη με την επάρατη νόσο - Media

 

Για τις φωνές των ηρώων που “ενσάρκωνε” και την αντίδραση του όταν του είπαν να κάνει πιο άγριο τον μάγο Δρακουμέλ στα στρουμφάκια μίλησε ο ηθοποιός Τάσος Κωστής.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε την διαφωνία του με έναν διευθυντή καναλιού, ο οποίος τον εξόργισε.

«Σε ένα ιδιωτικό κανάλι ο διευθυντής ήθελε να με αλλάξει γιατί ακουγόμουν πολύ και ήθελε να τον κάνει ένας άλλος. Είπα ότι αν το κάνετε δεν θα βάλετε τη φωνή τη δική μου, γιατί εγώ έβαλα τη φωνή του Σαϊνη. Μου είχε στείλει να κάνω τον Δρακουμέλ άγριο και σκληρό, να φοβούνται τα παιδιά να πάνε στο δάσος. Και είπα να μην μου το ξαναπεί αυτό γιατί θα πάω στον σταθμό και θα τον δείρω. Για να καταλάβει ποιος είναι ο κακός Δρακουμέλ. Του έστειλα ότι επειδή έχεις μια θέση δεν σημαίνει ότι ξέρεις και μπορείς να λες την άποψή σου και να την επιβάλλεις. Σε μένα δεν θα την επιβάλλεις. Δεν ξαναπήγα, δεν ήθελα πάρε δώσε», είπε ο Τάσος Κωστής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24