search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:25
MENU CLOSE

Τα συγκινητικά λόγια της Εβελίνας Παπούλια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

04.12.2016 11:25
Τα συγκινητικά λόγια της Εβελίνας Παπούλια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο - Media

 

Σε συνέντευξη της στη Real News η Εβελίνα Παπούλια, η Μαρίνα Κουντουράτου από τους «Δυο Ξένους», μιλά για την τρομερή επιτυχία της σειράς και το θάνατο του συμπρωταγωνιστή της, του Νίκου Σεργιανόπουλου.

 

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος με τον οποίο παίζατε μαζί, σου λείπει, Εβελίνα;

Μου λείπει πολύ και λείπει γενικότερα. Και ως ηθοποιός και ως άνθρωπος. Ήταν ένα ξεχωριστό πλάσμα και ο χαμός του μου στοίχισε πάρα πολύ, όπως μου στοίχισε και ότι δεν τον σεβάστηκαν με άθλια δημοσιεύματα.

Τρόμαξες από τον θόρυβο που έγινε όταν έκανες τους «Δύο Ξένους»;

Τρομοκρατήθηκα! Ήμουν χορεύτρια, είχα κάνει κάποια βήματα ως ηθοποιός και, με το που ξεκίνησαν οι «Δύο Ξένοι», έπεσαν όλοι πάνω μου. Ήταν ένα θρίλερ αυτό που ζούσα και κλείστηκα στο καβούκι μου, με αποτέλεσμα να με νομίζουν σνομπ. Μου ζητούσαν δέκα συνεντεύξεις μέσα σε μια εβδομάδα , ήθελαν όλοι εξώφυλλα και εκπομπές και έπαθα έναν πανικό. Πήγαινα… τοίχο τοίχο, που λένε. Χρειάστηκα καιρό για να μπορέσω να το διαχειριστώ σωστά.

Πηγή: Zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15