search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:56
MENU CLOSE

Στη λίστα του Τραμπ για τη θέση του ΥΠΕΞ ο Τζέιμς Σταυρίδης

05.12.2016 05:28
Νίκος Σταυρίδης: Η απόπειρα αυτοκτονίας με ένα μπουκάλι ούζο - Media

 

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον απόστρατο ναύαρχο Τζέιμς Σταυρίδης, πρώην Ανώτατο Στρατιωτικό Διοικητή του ΝΑΤΟ και σήμερα, κοσμήτορα της σχολής διπλωματικών και νομικών σπουδών ( the Fletcher School of Law and Diplomacy) στο πανεπιστήμιο Tufts της Βοστόνης, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του πρώην νατοϊκού αξιωματούχου.

“Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για μία θέση στη διακυβέρνηση του Τραμπ,” δήλωσε η Τζούλι Χάνσκομ εκπρόσωπος του Σταυρίδη, σχολιάζοντας αναφορές ότι ο Τραμπ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αξιοποίησή του από τότε που το όνομά του είχε αξιολογηθεί για το ενδεχόμενο να είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών.

Εκτιμάται ότι το όνομα του απόστρατου ναυάρχου έχει συμπεριληφθεί στην λίστα των υποψηφίων για τη θέση του Αμερικανού ΥΠΕΞ, στη διακυβέρνηση του Τραμπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:55