search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:04
MENU CLOSE

O Ουγγαρέζος αποκαλύπτει το τηλεοπτικό μέλλον Καμπουράκη – Ντορέττας (Video)

05.12.2016 06:39
Καταγγελία στο ΕΣΡ για σεξιστική ερώτηση του Καμπουράκη: Ρώτησε αριστούχο μαθήτρια τι βαθμό είχε στα…οικοκυρικά - Media

 

Για το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Καμπουράκη και της Ντορέττας Παπαδημητρίου μίλησε στον αέρα του ΣΟΥΚΟΥ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Δημήτρης Καμπουράκης ξεκινάει 8-10 και μετά 10-13 Ντορέττα Παπαδημητρίου. Αυτό είναι έτοιμο. Το έχει φλερτάρει έντονα το υπό δημιουργία κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το Channel One. Απλά τώρα, τι έγινε; Το Mega και μπράβο και μακάρι να πάνε όλα καλά και να πάρει ο κόσμος τα δεδουλευμένα τους, πήραν ένα μισθό την Παρασκευή, από Δευτέρα λένε θα πάρουν και τους υπόλοιπους. Σε κάθε περίπτωση έχει δοθεί εντολή σιγά σιγά και με πολύ ασφαλή βήματα, από Γενάρη να βγει ζωντανό πρόγραμμα στον αέρα του Mega. Οπότε υπάρχει κι εκεί πόρτα Καμπουράκης – Ντορέττα. Η Ντορέττα, μάλιστα, είχε πει ότι είναι προτεραιότητά της το κανάλι, το Mega. Όπως και να ‘χει, το πρωινό θα είναι από Καμπουράκη μέχρι Ντορέττα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Πηγή: Zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:04