search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:45
MENU CLOSE

Σε Καστελλόριζο, Ρω και Στρογγύλη ο Πάνος Καμμένος με 9 βουλευτές (Photos)

05.12.2016 11:51
Σε Καστελλόριζο, Ρω και Στρογγύλη ο Πάνος Καμμένος με 9 βουλευτές (Photos) - Media

 

Τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Βίτσας και 9 βουλευτές, μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, συνοδευόμενοι από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, κ. Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΣ, κ. Τελλίδη.

Στη διάρκεια της επίσκεψης οι υπουργοί και οι βουλευτές ενημερώθηκαν από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για ζητήματα που αφορούν την προστασία των νησίδων, καθώς και για τις συνθήκες διαμονής και διαβίωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε δήλωσή του, ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, επισημαίνοντας ότι η Βουλή και ο ελληνικός λαός γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τιμά όλο το προσωπικό και ότι οι σκέψεις τους είναι δίπλα τους.

Στη συνέχεια οι κ. υπουργοί και οι βουλευτές θα επισκεφθούν το Καστελόριζο όπου θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:44