search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:47
MENU CLOSE

Θέμα ωρών η συμφωνία για τη μεταβίβαση του Athens Ledra στους νέους ιδιοκτήτες του

05.12.2016 13:25
Θέμα ωρών η συμφωνία για τη μεταβίβαση του Athens Ledra στους νέους ιδιοκτήτες του - Media

 

Θέμα ωρών είναι η τελική συμφωνία για την μεταβίβαση του ξενοδοχείου Athens Ledra στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, όπως επιβεβαιώθηκε και από τη συνάντηση που είχαν σήμερα οι εκπρόσωποι των εργαζομένων με την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Ο πρόεδρος εργαζομένων του Athens Ledra, Μπάμπης Ντότσικας, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι η υπουργός τους διαβεβαίωσε ότι θα εισπράξουν τα δεδουλευμένα 9 μηνών που τους οφείλονται, ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι σε περίπτωση επαναλειτουργίας του ξενοδοχείου με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αυτό θα γίνει με το προϋπάρχον προσωπικό. Ο κ. Ντότσικας τόνισε ότι «σε περίπτωση που μπουν τα δεδουλευμένα μας, εμείς αποσύρουμε την επίσχεση εργασίας και είμαστε έτοιμοι την επόμενη μέρα να επιστρέψουμε στη δουλειά μας. Ωστόσο, παραμένουμε σε ετοιμότητα μέχρι να δούμε εμπράκτως τα όσα μας διαμηνύονται. Σε κάθε περίπτωση είμαστε σε ετοιμότητα εφόσον δούμε άλλα».

Ο κ. Ντότσικας ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει και οι ίδιοι σε επαφή με εκπροσώπους της εταιρείας, που όπως φαίνεται, θα αναλάβει τα ηνία του Athens Ledra στη νέα του εποχή, με το κλίμα να είναι θετικό μεταξύ των δύο πλευρών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:47