search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42
MENU CLOSE

Η εταιρεία Λουξ «έριξε» στην αγορά τη νέα σειρά προϊόντων!

05.12.2016 16:25
Η εταιρεία Λουξ «έριξε» στην αγορά τη νέα σειρά προϊόντων! - Media

 

Με όχημα τις αυθεντικές γεύσεις, πορτοκάλι – λεμονάδα – κόλα, καθώς και τις ελληνικές ποιοτικές πρώτες ύλες, η αχαϊκή Λουξ έχει διεισδύσει σε ολόκληρη την ελληνική αγορά, κερδίζοντας την προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών. Τώρα υπόσχεται να φέρει την ανατροπή στην αγορά των light  αναψυκτικών. Ο λόγος για τα νέα καινοτόμα προϊόντα της, για τα οποία μίλησε η διοίκηση της Λουξ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο κ. Ιωάννης Μαρλαφέκας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, τόνισε: «Απευθυνόμαστε στον καταναλωτή με μηδαμινές ενοχές, όπως και το προϊόν μας. Τα τρία κύρια χαρακτηριστικά τους: δεν περιέχουν ζάχαρη, καθόλου γλυκαντική ουσία και 60% λιγότερες θερμίδες». Θα πρέπει να τονίσουμε πως ένα πλεονέκτημα στη γενικότερη συνταγολογία των προϊόντων είναι πως η πορτοκαλάδα και η λεμονάδα περιέχουν βιταμίνη C.

Τα Λουξ plus ’n light είναι τα πρώτα – και τα μοναδικά – αναψυκτικά στην ελληνική αγορά που περιέχουν μόνο φυσικά γλυκαντικά (σάκχαρα φρούτων, φρουκτόζη και γλυκαντικά φυτικής προέλευσης), χωρίς καμία αλλαγή στη γνώριμη και απαράμιλλη γεύση που χαρακτηρίζει το σύνολο των προϊόντων Λουξ, εισάγοντας μια ουσιαστική ανατροπή στην αγορά των light προϊόντων.

Ωστόσο η επιτυχία της Λουξ αποτυπώνεται στον τζίρο της επιχείρησης, καθώς το 2015 η εταιρεία σημείωσε αύξηση 5% στον κύκλο εργασιών της σε σχέση με το 2014 (30 εκατ. ευρώ), ενώ τα μεικτά της κέρδη άγγιξαν τα 3,3 εκατ. ευρώ από 3,1 εκατ. ευρώ το 2014. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως η διοίκησή της βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την αλυσίδα Lidl για την έναρξη εμπορικής συνεργασίας!

Οι διεθνείς αγορές έχουν υποδεχθεί θερμά τη Λουξ και τις ελληνικές γεύσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα τα προϊόντα Λουξ απολαμβάνουν καταναλωτές σε 22 χώρες (ΗΠΑ, Καναδάς, Παναμά, Αυστραλία, Κορέα, Ελβετία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Σουηδία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Τσεχία, Αυστρία, Κύπρος, Ηνωμένο Βασίλειο, Ντουμπάι, Κατάρ και, πιο πρόσφατα, Ρωσία και Νότια Αφρική). Ως επόμενο βήμα, η εταιρεία στρέφει το βλέμμα στην ενίσχυση της δραστηριότητάς της στη Βόρεια Ευρώπη, με έμφαση στις σκανδιναβικές χώρες, και τη Μέση Ανατολή.

Η Λουξ – Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική επιχείρηση αναψυκτικών και χυμών στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας σταθερά τη δεύτερη θέση σε μερίδιο αγοράς των αναψυκτικών συνολικά, ανάμεσα σε ισχυρές πολυεθνικές του κλάδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42