search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:35
MENU CLOSE

Ανατριχίλα: Μαθητής αποκεφάλισε 16χρονο συμμαθητή του (Video)

06.12.2016 19:38
 
Σοκ και φρίκη διακατέχει τις αρχές που διερευνούν την υπόθεση του αποκεφαλισμού ενός 16χρονου μαθητή, καθώς ο κύριος ύποπτος του ανατριχιαστικού εγκλήματος είναι ένας 15χρονος συμμαθητής του.
 
Το θύμα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στις 18 Νοεμβρίου στο Λόρενς της Μασαχουσέτης και το πτώμα του είχε βρεθεί την περασμένη Πέμπτη από γυναίκα που έβγαζε βόλτα το σκύλο της.
 
Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο του εγκλήματος διαπίστωσε με φρίκη ότι το θύμα είχε μαχαιρωθεί πολλές φορές και στη συνέχεια ο δράστης το είχε αποκεφαλίσει και είχε πετάξει το κομμένο κεφάλι 15 μέτρα μακριά από το πτώμα.
 
Τελικά, η αστυνομία του Λόρενς συνέλαβε την Κυριακή έναν 15χρονο συμμαθητή του θύματος, ως τον δράστη του φρικιαστικού εγκλήματος. Ο νεαρός οδηγήθηκε στο δικαστήριο, όπου αποφασίστηκε να κρατηθεί μέχρι τη δίκη του χωρίς να οριστεί εγγύηση.
 

Κατά τα φαινόμενα στη σύλληψη του νεαρού οδήγησε η μαρτυρία ενός άλλου ατόμου, το οποίο ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος του ομολόγησε ότι μαχαίρωσε ένα παιδί και στη συνέχεια το αποκεφάλισε.
 
Ο νεαρός που κατηγορείται για το ειδεχθές έγκλημα δήλωσε αθώος για τα όσα κατηγορείται στο δικαστήριο, ενώ οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν κατορθώσει να βρουν κάποιο κίνητρο για την πράξη.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33