search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:10
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Επιτυχία η απόφαση για το χρέος – Παράλογες οι απαιτήσεις για πλεονάσματα 3,5%

08.12.2016 05:31
ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ για τα περί «μετακόμισης» Τσίπρα στα Λεγραινά: Αντί για ανοησίες, ασχοληθείτε με το ΕΣΥ - Media

 

 

Τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup για το ελληνικό πρόγραμμα βρέθηκαν χθες στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μετά την ενδελεχή ενημέρωση από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, κοινή ήταν η πεποίθηση, σύμφωνα με κομματικές πηγές, ότι η απόφαση όσον αφορά τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος ήταν μια επιτυχία της ελληνικής πλευράς. Ταυτοχρόνως όμως, το Πολιτικό Συμβούλιο διεμήνυσε ότι κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδέχονται νέα μέτρα, και δεν αποδέχονται παράλογες απαιτήσεις για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% για την επόμενη δεκαετία.

Οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς συνεχίζονται, με τον πρωθυπουργό να αναλαμβάνει πολιτικές πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα, όπως ενημέρωναν οι ίδιες πηγές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15