search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:18
MENU CLOSE

O Φάρατζ στηρίζει την … Ιβάνκα για πρόεδρο των ΗΠΑ

08.12.2016 06:44
O Φάρατζ στηρίζει την … Ιβάνκα για πρόεδρο των ΗΠΑ - Media

 

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο υπέρμαχος του Brexit και πρώην ηγέτης του βρετανικού UKIP, δέχθηκε ερώτηση για το ποιο είναι το αγαπημένο του μέλος από την οικογένεια Τραμπ.

Ευθέως και χωρίς περιστροφές απάντησε … η Ιβάνκα. Χαρακτηριστικά είπε «είναι μόλις 36 χρονών, όμορφη, πανέξυπνη και δεδομένου ότι είχαμε δυναστείες τόσο των Μπους όσο και των Κλίντον δε βλέπω γιατί να μην γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ σε 15-20 χρόνια».

Ο Φάρατζ διατηρεί προσωπική φιλία με τον Τραμπ και τον επισκέφθηκε μετά τη νίκη του στις εκλογές του Νοεμβρίου για να τον συγχαρεί προσωπικά. Όταν μάλιστα τον ρώτησαν για τη ζωή μέσα στο Trump Tower απάντησε γελώντας πως «Θεωρώ πως είστε άδικοι. Το να περιέχει η μπροστινή πόρτα κάποιου ατόφιο χρυσάφι και διαμάντια είναι δείγμα πως είναι άνθρωπος του λαού. Ο Τραμπ, παρά τα πλούτη του, αγαπάει και πιστεύει στην Αμερική και νιώθει πραγματικά άσχημα για αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τα τελευταία δέκα ή είκοσι χρόνια».

Δε δίστασε τέλος να προβλέψει πως ο Τραμπ, μέσα σε μια διετία, θα είναι ο πιο δημοφιλής πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15