search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:48
MENU CLOSE

COSMOTE: Μείωση στα πάγια ανέργων και συνταξιούχων

21.07.2011 09:11
COSMOTE: Μείωση στα πάγια ανέργων και συνταξιούχων - Media

Έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο προσφέρει η COSMOTE σε ανέργους και συνταξιούχους για έναν ολόκληρο χρόνο.

Έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο προσφέρει η COSMOTE σε ανέργους και συνταξιούχους για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η οικονομική προσφορά στην οποία προβαίνει η COSMOTE για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ισχύει για ανέργους που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και συνταξιούχους άνω των 65 ετών.

Η εν λόγω προσφορά εντάσσεται στην ευρύτερη πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ για παροχή ειδικών  τιμών στους κατόχους κάρτας ανεργίας.

Οι νέοι ή και οι υφιστάμενοι συνδρομητές συμβολαίου COSMOTE, που ανήκουν στις παραπάνω ομάδες, προκειμένου να επωφεληθούν από την προσφορά, θα πρέπει να προσκομίζουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τις 16 Ιουλίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2011, σε ένα από τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν εναλλακτικά να καλούν την Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE στο 13838.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:47