search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:01
MENU CLOSE

Ο καλύτερος εργοδότης στον κόσμο: Πήγε τους εργαζόμενούς του διακοπές στις Μαλδίβες (Photos -Video)

08.12.2016 11:24
Ο καλύτερος εργοδότης στον κόσμο: Πήγε τους εργαζόμενούς του διακοπές στις Μαλδίβες (Photos -Video) - Media

 

Βασιλική διαμονή στις Μαλδίβες προσέφερε ένας εργοδότης στο προσωπικό του. Μάλιστα, ο άντρας δεν δίστασε να ξοδέψει 470.000 ευρώ (392.000 λίρες) για να τους ευχαριστήσει όλους για τη δουλειά τους.

Ο Chatri Sityodtong, ιδρυτής της εταιρίας Mixed Martial Arts, έκλεισε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, πήρε τα περίπου 100 άτομα τα οποία εργάζονται για αυτόν και τα πήγε διακοπές.

Και όπως φαίνεται, δεν τσιγκουνεύτηκε ούτε για λίγο.  Beach party που θα ζήλευαν και οι επώνυμοι, αλκοόλ που έρεε, φαγητά μαγειρεμένα από τους καλύτερους σεφ!

Να σημειωθεί πως δεν είναι το πρώτο ταξίδι που κάνει δώρο στους εργαζομένους του, καθότι φροντίζει να τους πηγαίνει διακοπές κάθε χρόνο, με τον προορισμών διακοπών να είναι έκπληξη για εκείνους.

« Θέλω με αυτόν τον τρόπο να επιβραβεύω τους εργαζόμενους μου. Είναι ένα δείγμα ευγνωμοσύνης» ανέφερε. Ο ίδιος τόνισε ότι όλο αυτό βοηθάει πολύ και την επιχείρηση του, καθώς φέτος είχε αύξηση κερδών 30%.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:01