search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:08
MENU CLOSE

Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών: Το δημόσιο παρακρατά παράνομα τα χρήματα από έναν άκυρο διαγωνισμό

08.12.2016 15:37
Ιδιωτικά κανάλια για άδειες: Επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες μας για έναν αντισυνταγματικό και στημένο διαγωνισμό - Media
 
Ανακοίνωση σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και τα χρήματα που έχουν κατατεθεί από τους οριστικούς υπερθεματιστές, εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ).
 
Στην ανακοίνωσή της, η ΕΙΤΗΣΕΕ επισημαίνει ότι η κρίση του Συμβουλίου της Επικρατείας αποκλείει κάθε μικροπολιτική απόπειρα για «προσωρινή» αδειοδότηση τηλεοπτικών παρόχων, παρακάμπτοντας το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και υπογραμμίζει ότι στις 6/12/2016 παρήλθε η 90η ημέρα, μέχρι την οποία, σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο αρμόδιος υπουργός όφειλε να εκδώσει τις τέσσερις άδειες υπέρ των τεσσάρων υπερθεματιστών.
 
Η ΕΙΤΗΣΕΕ συνεχίζει, σημειώνοντας ότι «το ελληνικό δημόσιο παρακρατεί παρανόμως τα χρήματα που έλαβε από τους οριστικούς υπερθεματιστές του άκυρου διαγωνισμού, οι οποίοι κατέβαλαν το τίμημα που τους ζητήθηκε εμπροθέσμως».
 
«Ποιος ωφελείται από αυτήν την κατάσταση;» συνεχίζει η ανακοίνωση της ΕΙΤΗΣΕΕ, σημειώνοντας ότι «έτσι γίνεται απόπειρα να εγγραφούν ανύπαρκτα δικαιώματα ως υπαρκτά».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:07