search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:34
MENU CLOSE

Αυτή είναι η μοναδική συμβουλή για καλή σεξουαλική ζωή

08.12.2016 19:09
Σεξ και κρύωμα: Πόσο ασφαλές είναι; - Media
 
Αν υπάρχει μια «βιομηχανία» που είτε σε περιόδους άνθησης είτε σε φάσης δεν αντιμετωπίζει ποτέ πρόβλημα, αυτή είναι η βιομηχανία της σεξουαλικής ζωής των ανθρώπων: χιλιάδες περιοδικά και ιστοχώροι και εκατομμύρια άρθρα πλημμυρίζουν τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, συμβουλεύοντας άνδρες και γυναίκες πώς να βελτιώσουν ή και να… απογειώσουν τη σεξουαλική τους ζωή.
 
Ωστόσο, φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, τουλάχιστον αν πιστέψουμε την Nicole Prause, ερευνήτρια σεξολόγο στο Sexual Psychophysiology And Affective Neuroscience, η οποία υποστήριξε ότι μία και μόνη είναι η συμβουλή που θα έδινε για καλύτερη σεξουαλική ζωή. Και η συμβουλή αυτή, τουλάχιστον βάσει των όσων είπε στο New York Magazine, είναι: «Ακούστε τον/την σύντροφό σας».
 
Σύμφωνα με έρευνα του 2012, γυναίκες παραδέχθηκαν ότι όσο περνούσε ο χρόνος τόσο καλύτερο γινόταν το σεξ, σε σχέση με την πρώτη φορά, ενώ η Prause τόνισε ότι «η εμπειρία δεν βρίσκεται στην πληροφορία, αλλά στο κάθε άτομο χωριστά».
 
Συμπληρωματικά, πάντως, η ερευνήτρια τονίζει ότι αν οι σεξουαλικές σας συνήθειες είναι πιο… προχωρημένες, καλό είναι να το αποκαλύψετε μετά από λίγο καιρό και όχι με τη μία στον/στην σύντροφό σας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15