search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:31
MENU CLOSE

Ο Μάικλ Μουρ δεν καταθέτει τα όπλα: Ο Τραμπ ΔΕΝ είναι ακόμα πρόεδρος των ΗΠΑ (Video)

09.12.2016 07:42
Ο Μάικλ Μουρ δεν καταθέτει τα όπλα: Ο Τραμπ ΔΕΝ είναι ακόμα πρόεδρος των ΗΠΑ (Video) - Media

 

Ο Μάικλ Μουρ προέβλεψε σωστά πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ.

Τώρα όμως προβαίνει σε μια τελείως αντίθετη πρόβλεψη: Ο Ντόναλντ Τραμπ δε θα γίνει τελικά ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Από την επομένη των εκλογών, αναλυτές στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο αναζητούν τις σωστές ιδέες που θα μπορούσαν δυνητικά να ανατρέψουν το αποτέλεσμα ώστε να μην αναγορευτεί ο Τραμπ πρόεδρος των ΗΠΑ. Επαναληπτικές καταμετρήσεις ψήφων, έκκληση στους εκλέκτορες και πλείστες άλλες ιδέες παρουσιάστηκαν οι οποίες θα μπορούσαν να σταματήσουν το αναπόφευκτο.

Σε συνέντευξη του με τον Σεθ Μάγιερς, ο Μουρ δήλωσε πως «Ο Τραμπ δεν είναι ακόμα πρόεδρος. Έχουμε έξι εβδομάδες μέχρι το απόγευμα της 20ης Ιανουαρίου και πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι τότε. Ανεξάρτητα με τα πολιτικά φρονήματα του καθενός, αυτές είναι οι πιο παλαβές εκλογές που μπορώ να θυμηθώ. Τίποτα δεν έχει πάει σύμφωνα με τις προβλέψεις και την κοινή λογική οπότε πως μπορούμε να αποκλείσουμε το να συμβεί κάτι αναπάντεχο και να μην αναγορευτεί τελικά πρόεδρος ο Τραμπ;»

Στην τελευταία καταμέτρηση των συνολικών ψήφων, η Κλίντον προηγείτο του Τραμπ κατά 2,7 εκατομμύρια.

Μιλώντας αναφορικά με τις διαβόητες πλέον προβλέψεις του που ήθελαν τον Τραμπ να κάνει την ανατροπή ανέφερε πως «ποτέ δεν ήθελα περισσότερο να κάνω λάθος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:31