search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:53
MENU CLOSE

Δεν θα πιστεύετε τι ψάρεψαν στις Κυκλάδες (Photos)

09.12.2016 07:58
Δεν θα πιστεύετε τι ψάρεψαν στις Κυκλάδες (Photos) - Media

Μια πραγματικά απίστευτη ψαριά έγινε στις Κυκλάδες από τον επαγγελματία ψαρά Χριστογιάννη Μαρινάκη καθότι κατάφερε να πιάσει έναν τεράστιο βλάχος 42 κιλών σε βάθος 200 μέτρων. Μάλιστα, η ψαριά έγινε με…παραγάδι! Το μεγάλο μαύρο ψάρι μάλλον δεν δελεάστηκε από το δόλωμα στο 11άρι αγκίστρι, αλλά από κάποιον μπαλά που βρισκόταν πιασμένος σε αυτό. Το παραγάδι είχε δολωθεί με σκουμπριά και καλαμάρι με στόχο φαγκριά. Όμως στο ανέβασμα το βάρος του φαινόταν αλλιώτικο.

Ο μεγάλος βλάχος έσκασε και μετά τα 40 – 50 μέτρα ανέβηκε μόνος του με την άνωση της φούσκας. Μάλιστα η δύναμη της άνωσης που είχε ήταν τέτοια που έκοψε και τα δύο παράμαλλα που ήταν πιασμένος. Τελικά το ψάρι ανέβηκε στην επιφάνεια και ο Χριστογιάννης το πήρε στο καΐκι με το γάντζο. Οι βλάχοι συχνάζουν σε βαθιά νερά δίπλα σε πάγκους που μπορούν να κυνηγήσουν μπαλάδες και άλλα μικρόψαρα

 

psarema-vlaxou-kyklades-2

psarema-vlaxou-kyklades-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: boatfishing.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:53