search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:15
MENU CLOSE

Διαρρήκτης σε παροξυσμό στη Λάρισα: «Χτύπησε» εννέα καταστήματα σε ένα βράδυ

09.12.2016 09:55
Σύλληψη 56χρονου για την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου	 - Media

 

Ξημερώματα προχθές Τετάρτη, ο 35χρονος «έβαλε στο μάτι» εμπορικά καταστήματα με σκοπό την κλοπή καταφέρνοντας να διαρρήξει τρία από αυτά, ενώ σε άλλα έξι προκάλεσε φθορές στην προσπάθειά του να τα διαρρήξει.

Έτσι «χτύπησε» διαδοχικά πέντε καταστήματα επί της Κούμα, τρία επί της 28ης Οκτωβρίου και ένα ακόμη επί της 23ης Οκτωβρίου αφήνοντας άφωνους τους καταστηματάρχες, καθώς τα ελάχιστα κλοπιμαία αξίζουν πολύ λιγότερα χρήματα από την επιδιόρθωση των ζημιών που προκάλεσε προσπαθώντας να κλέψει.

Ο 35χρονος αρχικά παραβίαζε με κατσαβίδι τις γυάλινες πόρτες των καταστημάτων τις οποίες, στη συνέχεια, έσπαζε με κλωτσιές, σπάζοντας επίσης και βιτρίνες σε κάποια από τα καταστήματα. Στην πρώτη διάρρηξη που έκανε επί της οδού Κούμα, σε κατάστημα 59χρονης, από τη θραύση της γυάλινης πόρτας τραυματίσθηκε κιόλας στο χέρι.

Όταν συνελήφθη για την πρώτη διάρρηξη από την αστυνομική έρευνα αποδείχθηκε η δράση του και στα υπόλοιπα καταστήματα. Στο πρώτο κατάστημα ο 35χρονος δεν αφαίρεσε αντικείμενα ή χρήματα, προκαλώντας ωστόσο φθορές ύψους 500 ευρώ αφού έσπασε την πόρτα της βιτρίνας. Σε άλλα καταστήματα οι φθορές αγγίζουν τις 2.000 ευρώ, σε άλλα τα 600 ευρώ και σε άλλα οι φθορές είναι μικρότερης αξίας. Ο 35χρονος σε ένα κατάστημα βρήκε και έκλεψε φορητό υπολογιστή ενώ από άλλο κατάστημα έκλεψε μικρό χρηματικό ποσό σε κέρματα αλλά σπάζοντας νωρίτερα την πόρτα προκάλεσε φθορές αξίας ύψους 500 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Πηγή: Eleftheria.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11