search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:55
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο τρόπος που όλοι μπορούν να δούνε ό,τι έχετε ψάξει στο Google – Τι πρέπει να κάνετε για να προστατευτείτε (Photo)

09.12.2016 21:55
Αυτός είναι ο τρόπος που όλοι μπορούν να δούνε ό,τι έχετε ψάξει στο Google - Τι πρέπει να κάνετε για να προστατευτείτε (Photo) - Media

 

Αν νομίζατε ότι με το να σβήνετε το ιστορικό των αναζητήσεών σας στο Google είστε ήσυχοι, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε. Υπάρχει τρόπος, δηλαδή, να μάθει κάποιος όλα αυτά που έχετε αναζητήσει και δει στον υπολογιστή σας.

Η Google αποθηκεύει όλες τις αναζητήσεις σας, ακόμη και εκείνη που κάνατε πρώτη. Δεν μας πιστεύετε; Πατήστε απλώς σε αυτό το link: history.google.com/history

Υπάρχει ιστορικό ακόμη και για τις φωτογραφίες που έχετε αναζητήσει.

Ό,τι αναζήτηση έχετε κάνει, κάθε τι που κοιτάξετε ακόμα κι εν ώρα εργασίας, είναι όλα εκεί.

Κι αν δεν ακούγεται ανησυχητικό εάν σκέφτεστε τον υπολογιστή που έχετε σπίτι σας, σκεφτείτε τι συμβαίνει με εκείνον τον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε στη δουλειά σας ή σε κάποιον άλλο δημόσιο χώρο.

Μπορείτε, όμως, να δώσετε λύση. Δείτε στα αριστερά σας στην οθόνη του υπολογιστή σας και πατήστε το «Activity Controls» και στη συνέχεια πατήστε την επιλογή «Web & App Activity» έτσι ώστε να μην είναι «τσεκαρισμένη». Κι έτσι δεν θα υπάρχει καταγραφή του ιστορικού σας στο εξής.

Καλό, όμως, είναι να έχετε στο νου σας ποιος μπορεί να δει όλα όσα ψάχνετε σε υπολογιστές κοινής χρήσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:55