search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:34
MENU CLOSE

Ανατροπή-σοκ στο αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία: «Ήταν δολοφονία» λέει ο υπ. Άμυνας της Βολιβίας

10.12.2016 08:44
Ανατροπή-σοκ στο αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία: «Ήταν δολοφονία» λέει ο υπ. Άμυνας της Βολιβίας - Media
 
Σε καταγγελία-σοκ σχετικά με το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, το οποίο ξεκλήρισε την βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομάδα της Σαπεκοένσε προχώρησε ο υπουργός Άμυνας της Βολιβίας, Reymi Ferreira, ο οποίος χαρακτήρισε το δυστύχημα ως «έγκλημα».
 
«Σε τελική ανάλυση, δεν είναι ένα ατύχημα, ήταν ένα έγκλημα, αυτό που έχει συμβεί στο Μεντεγίν ήταν μια δολοφονία. Αν ο πιλότος είχε τηρήσει ό, τι απαιτείται από τους κανονισμούς, δηλαδή να προσγειωθεί στο Cobija (πόλη της Βολιβίας στα σύνορα με τη Βραζιλία) ή στην Μπογκοτά, όπου είχε σημάνει συναγερμός, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί η τραγωδία», είπε ο Ferreira σε δημοσιογράφους.
 
Ο υπουργός Άμυνας της Βολιβίας προσέθεσε ότι «Αν ο πιλότος είχε δώσει το σήμα κινδύνου μέσα στον χρόνο που έπρεπε, αυτή η τραγωδία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί», ενώ κατηγόρησε τον πιλότο και επειδή δεν ανεφοδιάστηκε το αεροσκάφος.
 
«Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση», σχολίασε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο πιλότος ταξίδευε με ανεπαρκή ποσότητα καυσίμων. «Αυτό που συνέβη στο Μεντεγίν ήταν μια δολοφονία», είπε χαρακτηριστικά.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:33