search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:47
MENU CLOSE

Ιβάνκα Τραμπ: Οι Μυστικές Υπηρεσίες συνέλαβαν τον άνδρα που της κάνει τη ζωή κόλαση (Photo)

10.12.2016 13:25
Ιβάνκα Τραμπ: Οι Μυστικές Υπηρεσίες συνέλαβαν τον άνδρα που της κάνει τη ζωή κόλαση (Photo) - Media

 

Ο Τζάστιν Μάσλερ βρισκόταν μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το σπίτι της προεδρικής κόρης, όταν οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ όρμησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και τον συνέλαβαν.

Η Ιβάνκα Τραμπ είχε τρομοκρατηθεί όταν έμαθε ότι τον προηγούμενο μήνα ο Μάσλερ είχε διαφύγει από ψυχιατρική κλινική της Νεβάδα όπου νοσηλευόταν, καθώς ο άνδρας είχε καταδικαστεί ήδη από το 2012 για παρενόχληση, καθώς έβρισκε διαρκώς τρόπους να εκδηλώνει την εμμονή του απέναντι στην Ιβάνκα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε απειλήσει να αυτοκτονήσει μέσα στο κατάστημα κοσμημάτων που διαθέτει η κοπέλα, ενώ την τρομοκρατούσε στέλνοντάς της tweets και email με φωτογραφίες του στις οποίες απεικονιζόταν βουτηγμένος σε αίματα.

Ο Μάσλερ, ο οποίος έχει διαγνωστεί ότι πάσχει από ψυχιατρική νόσο, είχε αποδράσει και παλιότερα από ψυχιατρική κλινική και είχε προσπαθήσει να πλησιάσει την Ιβάνκα παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα που του απαγορεύουν να βρίσκεται κοντά της, όμως και τότε είχε συλληφθεί.

Αυτή τη φορά οι Μυστικές Υπηρεσίες είχαν την πληροφορία ότι ο διαταραγμένος άνδρας ζήτησε τη βοήθεια του αδελφού του για να του κλείσει ένα δωμάτιο κοντά στο Trump Tower που μένει η Ιβάνκα προκειμένου να την προσεγγίσει, όμως για καλή της τύχη οι άνδρες των Υπηρεσιών έδρασαν άμεσα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:44